A kérdés:

Kedves Julianna! Szeretném megköszönni, hogy az Aviva tornával kapcsolatban ezen az oldalon sokunknak segít! Mi is gyermekáldás előtt állunk a férjemmel, és rátaláltam az Aviva tornára, amiről korábban nagyon sok jót hallottam. Itt lett az ideje, hogy én is kipróbáljam! Kb. 2 hete kezdtem el az egyszerű gyakorlatsort a menstruáció 3.napjától( 5 tornát végeztem azóta). A ciklusaim kb. 35 naposak, ezen is szeretnék javítani. Most a 13.napon tartok, és tegnap este egy kis vérzésem jelentkezett, amit szeretnék megkérdezni, hogy esetleg a tornától van-e, lehet-e a hormonháztartás helyreállítása miatt? Köszönettel várom válaszát! Éva


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Éva,
sajnos így a távolból nem tudok önnek érdemben válaszolni, mert ahhoz többet kellene tudnom az állapotáról és az előzményekről. Az biztos, hogy a torna sok esetben tudja kifejteni hatását akár már egy héten belül is, ha ciklusgondokról van szó. Tehát a testünk hamar válaszol a gyakorlásra, akár vérzéssel is. Illetve a korábbi ciklusunk felborulásával. Nagyon örülök annak, hogy a teste ily hamar reagál a tornára és csak ösztönözni tudom önt a folytatásra. Sikeres gyakorlatozást!

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Négy hónap után ma reggel halvány pozitív tesztem lett. Köszönöm szépen az oldalnak a segítséget, és azt is, hogy ez alatt az idő alatt jobban megismerhettem a szervezetem működését. Érdekes volt figyelni a ciklusom alatt mennyi minden változik. Köszönöm szépen! Drukkolok mindenkinek, egészséges terhességet, boldog babázást kívánok!"

lilla72

Lájkolj minket!