A kérdés:

Kedves Julianna! Szeretném megköszönni, hogy az Aviva tornával kapcsolatban ezen az oldalon sokunknak segít! Mi is gyermekáldás előtt állunk a férjemmel, és rátaláltam az Aviva tornára, amiről korábban nagyon sok jót hallottam. Itt lett az ideje, hogy én is kipróbáljam! Kb. 2 hete kezdtem el az egyszerű gyakorlatsort a menstruáció 3.napjától( 5 tornát végeztem azóta). A ciklusaim kb. 35 naposak, ezen is szeretnék javítani. Most a 13.napon tartok, és tegnap este egy kis vérzésem jelentkezett, amit szeretnék megkérdezni, hogy esetleg a tornától van-e, lehet-e a hormonháztartás helyreállítása miatt? Köszönettel várom válaszát! Éva


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Éva,
sajnos így a távolból nem tudok önnek érdemben válaszolni, mert ahhoz többet kellene tudnom az állapotáról és az előzményekről. Az biztos, hogy a torna sok esetben tudja kifejteni hatását akár már egy héten belül is, ha ciklusgondokról van szó. Tehát a testünk hamar válaszol a gyakorlásra, akár vérzéssel is. Illetve a korábbi ciklusunk felborulásával. Nagyon örülök annak, hogy a teste ily hamar reagál a tornára és csak ösztönözni tudom önt a folytatásra. Sikeres gyakorlatozást!

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!