A kérdés:

Tisztelt Tóth Julianna! Férjemmel augusztusba lesz 1 éve hogy baba tervezéssel foglalkozunk, bár ezidáig nem "szakszerűen" álltunk a témához. Mindketten kivizsgálgattuk magunkat eddig mindent rendben találtak, majd augusztusra kiirt petevezető átvizsgálás van vissza s talán a beültetés. Én 35 éves nő férjem 43 éves , még nem voltam terhes , egyébként Leiden heterozigóta trombózis hajlamom van amire nem kell most még szednem semmit. Szeretném megismerni elsajátítani az aviva bab tervezés-i tornát ebben kérném tanácsát. Üdvözlettel: Zsmami


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Zsmami!
A leírtak alapján nagyon ajánlom önnek az Aviva tornát. A 4 órás betanulási foglalkozáson majd sok ötletet kap, amit felhasználhat a természetes gyógyulás érdekében. Ön lehet a legjobb orvosa önmagának! Válasszon ki egy megfelelő időpontot a weblapomon és várom jelentkezését e-mailben. A petevezető megnyitására is használható a torna, sok egyéb mellett.

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ma reggel pozítiv a tesztem! Babánk lesz! :) Köszönöm az oldalnak, nagyon sok segítséget adott! 3 ciklus vezetése után sikerült megfoganni A CSODÁNKNAK! :D"

Timibaba2013

Lájkolj minket!