A kérdés:

Kedves Julianna! Sokat olvastam már az aviva torna jótékony hatásairól szeretném most én is kipróbálni. Fél éve próbálkozunk a párommal eredménytelenül. Egyenlőre nem volt lehetőségem részt venni tanfolyamon de a könyv mindkét része megvan megpróbálnám ebből elsajátítani a szükséges gyakorlatokat. Rendszeresen menstruálok minden hónapban 30-32 napos ciklusaim vannak, viszont minden alkalommal van pár nap barnázásom előtte és utána egyaránt amit az orvosom egyértelműen a progeszteron hiány jeleként értékelt, ezt alátámasztotta a hormonlabor eredményem is mely alapján a progeszteron szintem az alsó határ alatt van sajnos. Bízom benne, hogy talán ezzel a tornával sikerülhet helyretenni a hormonszintem. A kérdésem az lenne mely gyakorlatokat kell végezni és milyen rendszerességgel a várva várt eredményért? :-) Köszönettel: Adrienn


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Adrienn,
minden esetben a 18 alapgyakorlatot kell végezni hetente kétszer vagy háromszor. Néhány nap elteltével. A tornával a hormonális szintek rendbe tehetőek és a barnázások is megszűnnek. Ennek feltétele, hogy a gyakorlatokat helyesen végezzük és rendszeresen megállás nélkül. Gyógyulást és örömteli tornát kívánok!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás után, végre az én tesztem is két csíkos lett. Köszönet a Tervezettbaba-nak, itt derült ki, nem akkor van peteérésem amikor azt én gondoltam, hanem előbb!"

timcsike0718

Lájkolj minket!