A kérdés:

Kedves Julianna!A párommal 6 hónapja döntöttük el, hogy babát szeretnénk. Eddig még nem jártunk sikerrel, de ez még nem olyan nagy idő úgy gondolom.Kipróbálnám az Aviva tornát ebben szerteném a segítségét kérni. A menstruációm olyan furcsán szabályos, ha lehet ilyet mondani. Nagyon sokáig 28 napos volt, aztán lett 24 napos és amióta babát szertenénk mintha direkt viccelne velem hol 24 nap hol 26. Az elmúlt 2 hónap amire azt mondhatom, hogy 26 napos. A kérdésem az lenne, hogy mely gyakorlatokat kellen végeznem a siker érdekében? Köszönettel Nikoletta


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Nikoletta,
a 18 hosszú gyakorlatsort végezze hetente kétszer vagy háromszor. Vagy a rövidített gyakorlatot is lehet, amelyik szimpatikusabb önnek! Örömteli tornát!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Lájkolj minket!