A kérdés:

Kedves Julianna! Hat napja volt laparoszkópiás műtétem. Átjárhatóságit csináltak, amivel megnyitották a petevezetőket. Szóval igazából nem történt nagyobb beavatkozás. Elkezdhetem-e legalább a láblendítős, lábhintás, Z üléses és petevezeték melegítős gyakorlatokat? Szeretném karban tartani a petevezetőket :), nehogy újra elzáródjanak. Köszönettel, Anna


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Anna,
sajnos azt kell hogy mondjam, hogy egy gyakorlat nem elég! A lábhinta kiragadása még nem elégséges a "karban tartáshoz". Csak a rendszeres és teljes torna végzése segít és majd amellett szükséges a plusz gyakorlatokat elvégezni. Azért két hetet pihenjen a beavatkozás után és később ismerkedjen meg behatóan az Aviva-módszerrel. Fenntartásra ritkábban is lehet teljes gyakorlatsort végezni, de az oktatás keretében tud majd teljes tájékoztatást kapni a lehetőségekről.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Két hónapja találtam meg ezt a honlapot. Párommal augusztusban jutottunk el arra az elhatározásra, hogy szeretnénk 7 év után egy második gyermeket. Eddig nem sikerült, de az oldal segítségével ez most összejött. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget."

Éva

Lájkolj minket!