A kérdés:

Kedves Julianna! Régóta babát szeretnénk. 1 éve méhen kívüli terhességem volt a bal petevezetékben, szerencsére nem kellett eltávolítani a petevezetéket, azonban a jobb oldali is el volt záródva, amit laparoszkópia során megnyitottak. Majd gyorsan teherbe estem, de sajnos nem maradt meg a baba. Azóta nem sikerült teherbe esnem, és félek, hogy újra elzáródhatnak a petevezetékek. Tudna gyakorlatot ajánlani, vagy elég, ha a 18 gyakorlatot végzem hetente kétszer? Ajánlatos külön még esetleg a láblendítős vagy egyéb gyakorlatokat többször végezni? Köszönöm Évica


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Évica,
a gyakorlatokat végezze továbbra is hetente kétszer! A petevezető megnyitására pedig a láblendítős gyakorlatot naponta pár percig. Vagy van egy radikálisabb lehetősége is! :) Hetente kétszer tornázza fél órán át a hosszú gyakorlatot és utána egyből az ovulációt segítő gyakorlatsort végezze el a zöld könyvből. Hetente kétszer egy órát fog tornázni így. De mivel egy éve küzd ezzel, lehet, hogy a radikális torna hasznosabb lenne most önnek! És ha pozitív a babateszt, akkor hagyja abba a gyakorlást! Örömteli tornát kívánok önnek!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Négy ciklus vezetése után tegnap reggel halvány pozitív a tesztem. Igazából még fel sem fogtam, hogy sikerült. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm szépen az oldalnak, hogy megkönnyíti a jövendőbeli anyukák életét! Lányok kívánok nektek kitartást, bízzatok benne, hogy összejön!"

Volpe

Lájkolj minket!