A kérdés:

Kedves Julianna, petevezeték elzáródás miatt kezdem az aviva tornát, amit a könyvből tanulok meg. Az a kérdésem, hogy végezhetem-e mind a 18 gyakorlatok (heti 2x)? Ha igen, akkor a dolgozó zóna beszorításával, vagy anélkül? Ezen felül (pluszban) végezhetem-e naponta a láblendítő, lábhinta, z ülés és a petevezeték melegítő feladatokat? Üdvözlettel, Rita


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Rita,
gen, hetente 2x a 18 gyakorlat végzése szükséges. Ha most nem célja a teherbe esés, és más egészségügyii problémája nincsen - ami kizárná a torna végzését - akkor szorítással is végezheti, és naponta a lábhintával. A Z ülés nem ajánlott naponta erre a problémára.
Sok sikert és eredményes tornázást!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"1,5 év próbálkozás után az első tervezettbaba.hu oldalon vezett grafikon segítségével a héten pozitívat teszteltem! :) Nagyon örülök hogy véletlenül bár de rátaláltam az interneten erre az oldalra! Köszönet! Kitartást mindenkinek!!!!!!!! Szerintem a négy legfontosabb dolog a sikerhez: egészség, pontos időzítés :) (nem könnyű) , csak pozitív gondolatok legyenek a témában és kitartás!"

Andrea

Lájkolj minket!