A kérdés:

Kedves Julianna! 35 éves vagyok és már lassan 4 éve nem sikerül teherbe esnem. Menszeszem nagyon pontos, normális lefolyasú, HSG vizsgálatom volt, nincsenek elzáródva a petevezetők, az alaphormonok normálisak, peteéresem van. A férjem is átesett az andrológiai vizsgálaton, egyszóval mindketten egészségesek vagyunk. 2012 es 2011-ben volt összesen 3 inszeminációm, de egy sem sikeres. Ajánlották az Aviva tornát, illetve olvastam is róla. Nagyon szivesen elkezdenék, csak egy gond van: nagyváradi lakos vagyok és nem tudom honnan lehetne elsajátítani a tornát, illetve rajtam egyaltalán segítene? Válaszát köszönöm előre is! Andrea


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Andrea,
Kovács Ildikó Laura kolléganőm ott oktat a városban. Vegye fel vele a kapcsolatot! Én csak Skype kapcsolaton keresztül tudnék Önnel együtt dolgozni. Örömteli gyakorlást kívánok!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Elmúltam 40 éves, sajnos volt egy spontán vetélésem... De most kisbabát várok. A Tervezettbaba.hu segítségével 5 hónap után teherbe estem. Itt szeretném még egyszer megköszönni Nektek, akik ezen az oldalon dolgoztok."

Ági
Budapest

Lájkolj minket!