A kérdés:

Kedves Julianna! Egy éve kezdtem el Avivázni, mert kiderült, hogy nem volt peteérésem és mindig 32-40 napos ciklusú, pecsételéssel övezett vérzéseim voltak. Felnőtt koromban elkezdtem pattanásos lenni, szőr ott is nőtt ahol nem kellene. A 18 gyakorlatot heti 2x végeztem, egy hónap után ovuláltam! Változtattam az étkezési szokásaimon (enyhén emelkedett inzulin miatt). Fél év alatt 28-31 napra állt be a ciklusom és kezdett minden normálisan működni. Tavaly ősszel belefogtunk a babaprojektbe, és most 5 hetes terhes vagyok. Tapasztalatom: csak a 14. napig végeztem a gyakorlatokat, utána abbahagytam (az első 3 hónapban végig csináltam, erőltetés nélkül, de nem vált be). Most nem tornázom. Kérdésem: A várandós tornát mikor kezdhetem el és hányszor javasolt hetente, milyen intenzitással? Köszönöm ezt a módszert: CSODA! Üdv: Andrea


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Andrea,
nagyon örülök a levelének és GRATULÁLOK! :) És annak is örülök, hogy ilyen kreatívan és kiterjedten kezelte a tüneteket. Az a tapasztalatom, hogy így nem maradhat el a hatás! :) Sok boldogságot kívánok önöknek! A torna valóban akkor a leghatékonyabb, ha azt, az életmód és a táplálkozás felülvizsgálatával is összekötjük. A várandós tornát csak a 13. héttől végezze. Ha a török ülős gyakorlatok megterhelőek lennének - akkor végezze őket széken ülve. Ahogy jólesik! Figyelve a test jelzéseire. Örömöket és boldogságot kívánok!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!