A kérdés:

Kedves Julianna! Ma, a ciklusom 3. napján kezdtem el az első Clostilbegyt kúrát, és úgy tudom az Aviva tornát is ezen a napon kellene elkezdeni. A kérdésem az lenne, lehet-e a kettőt együtt alkalmazni? Az előző hetekben már picit tanulgattam az Aviva tornát, főleg az ovulációs gyakorlatokat, de gondolom még nem csináltam elég hatékonyan. Voltam egy betanító órán is. Előre is nagyon köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Anna


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Anna,
a tornát mindegy, hogy mikor kezdi el! Bármikor hatékony. Ha együtt alkalmazza a kettőt, akkor kérjen az orvostól sűrűbben kontrollokat, mert a kettő egymás ellen hat. Az egyik külső hormon a torna pedig ösztönzi a test saját hormonális működését. Az ovulációs gyakorlatokat önnek nem szükséges végeznie, mert azt csak akkor érdemes elkezdeni, amikor már a 18 gyakorlatot pár hónapja eredménnyel végzi. Örömteli tornát kívánok!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás után, végre az én tesztem is két csíkos lett. Köszönet a Tervezettbaba-nak, itt derült ki, nem akkor van peteérésem amikor azt én gondoltam, hanem előbb!"

timcsike0718

Lájkolj minket!