A kérdés:

Kedves Julianna! Februárban volt egy éve hogy párommal próbálkozunk a baba projecten. Tavaly júniusban sikerült a baba de sajnos 6 hetesen vetéltem. Szedtem a clostilbegytet, de az sem segített. Cisztára is hajlamos vagyok sajnos. A menstruációm elég erős görcsökkel jár, sokszor sirni is tudnék, 6-7 napig szokott tartani. Nagyon szeretnénk már a babát! Szeretném kipróbálni az Aviva tornát, abban bizakodva hogy ezzel is segitem a termékenységemet és a fogamzást. Azt szeretném Öntől kérdezni, hogy segitene-e nekem ebben és hogy lehetne-e skypon? Előre is köszönöm válaszát: Alexandra


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Alexandra,
a fájdalmain és a vérzés hosszán is segit a torna. Ilyen esaetekben ajánlott is a vérzést rendbe tenni, mielőtt jönne a baba. Azoknál pedig, akik vetéltek, ott is erősíthetjük a méh izomzatát a módszerrel. Szóval a válaszom, ajánlom önnek a tornát! Természetesen dolgozhatunk skypon és személyesen is, amelyik önnek jobban megfelelne.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"4 hónap próbálkozás után ma reggelre halvány pozitívat teszteltem, nagyon köszönöm az oldalnak a segítséget és persze sok sikert kívánok mindenkinek :)"

vercsi27

Lájkolj minket!