A kérdés:

Kedves Julianna! Köszönöm a lehetőséget, hogy kérdezhetek! :) 2 hónapja voltam aviva-tanfolyamon, azóta otthon 3 naponta végzem a gyakorlatokat és már most látszik a hőgörbémen a változás. Szeretnék érdeklődni, hogy a 7. és 9. gyakorlatokon kívül van-e még valamilyen gyakorlat, amit tüszőrepedés után nem szabad már végezni? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát: Eszter


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Eszter,
nyugodtan végezhetőek ezek a gyakorlatok később is, a tüszőrepedés után, a fontos csak az, hogy közben ne szorítson rá a hasi zónára. A gyakorlatokat folyamatosan kel végezni és rendszeresen a teljes gyakorlatsort szorítások nélkül. Bár nem tudom, hogy ön mire tornázik, emiatt csak általánosan tudok most válaszolni.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!