A kérdés:

Kedves Julianna! A problémám a következő: 42 évesen spontán lettem terhes, egészséges kisfiam született. Szerettünk volna neki kistestvért, elmentem hormonvizsgálatra, bízva abban, hogy lehet folytatás,hát az eredmények nagyon lehangolóak, kimerült petefészek stb. Azt monta a doki, hogy váltózókor előtt vagyok (44 évesen) azóta már volt hónap, hogy kimaradt a menstruációm. Az étkezésre nagyon figyelek, tudatosan eszem és kerülök bizonyos dolgokat. Két naponta aviva tornázom, de sajnos így is van cisztám és meg nem érett petesejtem. A kérdésem az lenne, hogy az aviva tornával kapcsolatosan mire figyeljek - esetleg sűrűbben vagy ritkábban csináljam, van-e kiemelt gyakorlat és esetleg van e számomra valamilyen táplálkozással összefüggő tanácsa. Válaszát előre is köszönöm, Andi


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Andi,
én egy Aviva-konzultációt javaslok önnek és ott több mindenre fény derülhet. Sajnos egy válaszlevélben nem tudok annyira kimerítően válaszolni. De az biztos, hogy a tornával már többen szültek ilyen diagnózis után is. És talán ha látnám, hogy hogyan tornázik. Hiszen ha szükséges - javítani tudnám a mozdulatait. Nekem az nagyon furcsa, hogy tornázik, de a ciszták nem gyógyulnak. Ennek valami oka van! És lehet, hogy a torna kivitelezésében keresendő.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is szeretném megköszönni az oldalnak, hogy figyelemmel tudtam kísérni a ciklusom a hőmérséklet vezetésével. 2 hete teszteltem pozitívat, és ma voltam orvosnál, a 7. hét elején járok. Most már elhiszem, hogy tényleg terhes vagyok. Köszönöm!"

kicsiila

Lájkolj minket!