A kérdés:

Kedves Julianna! 37 éves, még nem szült nő vagyok. Egy hónapja baloldali petefészekcisztát (36 mm) állapított meg a nőgyógyászom. Jelen pillanatban fogamzásgátlót szedek a ciszta felszívódására, de nem szeretném egy hónapnál tovább szedni, mivel eddig soha nem szedtem. Kérdésem a következő: a gyógyszer abbahagyása után elkezdhetek tornazni, melyik gyakorlatot kellene csináljam a ciszta végleges eltűnése érdekében? Üdvözlettel: Emese


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Emese,
ha a gyógyszert abbahagyja, csak abban az esetben szabad elkezdeni tornázni a cisztára. A hosszú 18 gyakorlatot végezze majd hetente kétszer. A torna hatására, - ha jól és rendszeresen végzi - a ciszták elmúlnak. A tapasztalatok szerint PCO esetében étrendváltás is szükséges a torna mellett. És így hamarabb meg lehet gyógyulni.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, én is babát várok! 3 hónapig vezettem a grafikont, és nagy nagy köszönettel tartozom a tervezettbaba.hu oldalnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megismerhessem a szervezetem működését, az ovulációm pontos időpontját. Továbbá köszönöm, hogy a szinte végtelennek tűnő kíváncsiságomat és érdeklődésemet gyors, szakszerű válaszokkal igyekeztek kielégíteni. Még egyszer köszönöm, és mindenkinek ajánlom, aki babát szeretne! "

Erika

Lájkolj minket!