A kérdés:

Kedves Julianna! Párommal babát szeretnénk, egészséges vagyok, de szeretném kipróbálni az Aviva tornát, hogy minél hamarabb nézhessünk szülői örömök elé. Kérdésem az lenne, hogy Somogy megyében is tartasz betanuló órát, vagy csak Budapesten? Üdvözlettel: Niki


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Niki,
én csak Budapesten tartok vagy felkérésekre el szoktam utazni más városokba is. De hogy a te városodban van-e képzett Aviva oktató, azt az interneten meg tudod találni. De ha nincs a közelben, akkor a távolság nem akadály, internetes kapcsolatban is oktatok. Épp tegnap kaptam hírt az egyik külföldön élő lánytól, hogy úton van a baba! :)
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!