A kérdés:

Kedves Julianna! 32 éves vagyok, férjemmel van egy kétéves kislányunk, és most próbálkozunk a tesóval 4 hónapja, de sikertelenül. Nemrég olvastam az AVIVA módszerről és nagyon felkeltette az érdeklődésemet. A véleményére lennék kíváncsi, hogy milyen gyakorlatokat javasolna hogy a teherbeesést serkentse. Az Aviva II.kötet megvan, de utalás van az első kötetben lévő gyakorlatokra is. Könyvből elsajátíthatóak a gyakorlatok? Melyeket, mely sorozatot kellene és mikor végeznem? 28 naposak a ciklusaim, elvétve van 1-1 26 napos, de szabályosnak, probléma/görcsmentesek. Nem volt semmilyen nőgyógyászati problémám soha, az első terhesség is olyan volt mint a nagy könyvben. Válaszát és segítségét előre is nagyon köszönöm! Boróka


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Boróka,
az első kötet 18-as gyakorlatát szükséges végezni hetente kétszer. Szerintem a könyvből nem lehet elégségesen, helyesen megtanulni a gyakorlatokat, de megér egy próbát. Az Aviva (4 órás) oktatáson például nagyon sok más dologról is szó esik amellyel megsokszorozni tudjuk az esélyeinket. Például szó esik a meddőség és az életmód összefüggéseiről is. Sajnos ma már a 28 napos vérzés sem jelent semmit, mert lehetséges, hogy a termékeny napunkon menstruálunk. Ha felkeltettem az érdeklődését vagy a könyvből úgy érzi, hogy nehéz helyesen elsajátítani a gyakorlatokat, akkor várom szeretettel az egyszeri 4 órás foglalkozások egyikén.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Lájkolj minket!