A kérdés:

Kedves Julianna, 35 éves vagyok. Van egy 3 éves kislányom, ő anno azonnal megfogant. Most kistesót szeretnénk, 4.hónap próbálkozáson vagyunk túl. Az együttléteket precízen időzítjük (méhnyak, nyálka, ovu-teszt, hőgörbe) Ciklusaim 28-29 naposak kb mindig a 13 napon van ovuláció,a mit egy 20 perces éles fájdalom is jelez. Egyetlen problémám, hogy ösztrogén dominanciám van. Ennek hatására a méhnyálkahártya jól meg szokott vastagodni, kb minden második vérzésnél, nagy darabos a menszesz, néha van 1-2 nap barnázás előtte. Emellett, menszesz előtt 1 héttel mellfájdalmam van. Egyébként a kislányom is így fogant meg, ugyanezen tünetek akkor is megvoltak. Megvettem az Aviva I és II könyvet. Nem igazodok el, hogy mely gyakorlatokat kell csinálnom, és azt olvasom, hogy serkenti az ösztrogén termelést a torna. Ha nekem eleve több az ösztrogén, akkor is lehet a gyakorlatokat végezni?Köszönöm: Netty13


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Netty13,
Ha csak a könyvből kíván tornázni akkor azt is megteheti. A 18 gyakorlatot végezze rendszeresen hetente kétszer vagy háromszor. A torna a hormonokat egyensúlyba hozza, nem kell félni attól, hogy túltermelésbe esünk!
A leveléből én több dologra is figyelmes lettem, amely dolgokon lehetne változtatni az ön esetében. A fájdalmas vérzés, a pecsételések. Ezek más hormonális elcsúszást is jelezhetnek. Persze ezen keretek között nem tudok mindenre kitérni. Ajánlom önnek a személyes részvételt is egyszer, a 4 órás Aviva-foglalkozáson, mert több összefüggésről is beszélgetünk, amelyek a termékenységgel kapcsolatosak.
Eredményes tornát kívánok önnek!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sziasztok! Mariann vagyok 38 éves. Mi a párommal több mint egy éve próbálkoztunk míg rá nem találtam erre az oldalra. Nagyon sokat köszönhetek neki és az itt együttműködő orvosoknak is. Hála Istenek 5 hetes terhes vagyok! Ez mindössze 4 hónap alatt sikerült. Ne aggódjatok, mindenkinek sok sikert kívánok! És köszönöm még egyszer a tervezettbaba.hu-nak :)))"

Mariann74

Lájkolj minket!