A kérdés:

Tisztelet Julianna! 2010. márciusában hagytam abba a fogamzásgátló szedését mert babát szeretnénk a párommal. Nagyon rendszertelen volt a menstruációm, volt hogy több hónapig nem jött meg. Elmentem orvoshoz és azt mondta hogy pco-m van. 2012. júliusában volt laparoszkópiás műtétem a petevezetékek átjárhatók az orvos azt mondta hogy 6 hónapig nagy az esély hogy terhes legyek. Csak a műtét után eltelt egy hónap és nem jött meg a menstruációm vissza mentem az orvoshoz írt fel gyógyszert ami meghozta. A következő hónapban 34 napra jött meg. Most október 24-én kellett volna megjönnie de nem jött meg csináltam több tesztet is és mind negatív. November 4-én voltam aviva tanfolyamon és a kérdésem az lenne hogy hogy végezzem a gyakorlatokat? Végezzem a 7-es helyrehozó gyakorlatot hosszabb ideig, és ha megjön akkor jöhet a 30 perces gyakorlat. Vagy csak a 30 perces gyakorlatot csináljam? Hetente hányszor? Sziszi


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Sziszi,
Az ön esetéről csak rész információim vannak, de szeretnék válaszolni, amennyire csak lehet. Kicsit ellentmond, hogy beteg is és babát is szeretne. Előbb én szükségét látnám egy döntésnek. Ha először a ciklust szeretné rendbe tenni és meggyógyulni, akkor erősen tornázzon és védekezzen Avivával. A foglalkozáson biztos szó volt arról, hogy az ön esetében mi a célszerű. Így látatlanban annyit mondhatok, hogy a 18 gyakorlatot végezze rendszeresen hetente kétszer vagy háromszor. Eljöhet gyakorló órákra is, ahol együtt tornázunk, de addigra szükséges lenne meghozni a döntést. A tornával a ciklust a hosszú kimaradások után is hamar rendbe lehet tenni.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!