A kérdés:

Kedves Juli! Párommal babát szeretnénk, 5 hónapja próbálkozunk. Eddigiek szerint mindketten egészségesek vagyunk. Ciklusaim 29 naposok, egyszer-kétszer fordult elő két napos késés. A legutóbbi menstruációm késett egy hetet, pedig már reménykedtünk, bár a terhes teszt negatív volt. Egy hete végeztem el az Aviva tanfolyamot, ott hallottam a Jónás napról, meg is néztem, nekem most, hogy egy hetet csúszott legutóbb, a következő Jónás nap majdnem a menstruációmra esik, amennyiben most 28 napra megjön. Kérdésem az lenne, hogy lehet-e egy héttel is előrehozni a menstruációt - a Jónás nap miatt -, így olyan 22-24 napra jönne meg, és hogyan, illetve, hogy ez befolyásol-e valamit a továbbiakban. Köszönöm válaszát. Mariah


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Mariah,
igen, a tornával el tudjuk tolni a havi ciklust, hogy a Jónás-nap felszabadulhasson. Erre is alkalmas.
Ha elkezdi a tornát rendszeresen végezni akkor az önmagában is eltolhatja a ciklust minden beavatkozás nélkül. Először inkább ezt javasolnám, mert a test be tudja állítani a legjobb időzítést a vérzésre, annak segítségével, hogy a tornával támogatom a regenerálódását.
De erős tornával, vérzés előtt pár nappal korábban végzett Pánik gyakorlattal is lehet rá dolgozni - de ilyenkor ne legyen várandós, az nagyon fontos. Az erős tornáról pedig biztos beszéltek az oktatáson és a pánik gyakorlat alkalmazásáról is.
Örömteli tornát!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Kiemelkedő az ügyfélkapcsolati odafigyelés, melyet ritkán tapasztal az ember."

Petra
Budapest

Lájkolj minket!