A kérdés:

Kedves Julianna! Sürgős segítségét szeretném kérni. 3 kisgyermekemmel otthon lévő anyuka vagyok, 36 éves. 1 éve diagnosztizáltak nálam egy nem túl nagy miómát, ami szerencsére egy év alatt csak kb. 1-2 mm-t nőtt széltében-hosszában. Jelenlegi méretei: 34*38 mm, a méhfalban található. A napokban voltam UH-on, ezt onnan tudom. Szeretném, ha a méhem meggyógyulna, és kisebbedne is, mivel a 3 terhesség következtében kissé meg is nagyobbodott. Lehetőségeim korlátozottak, mivel falun élek(Zala megye), a gyerekek mellől elmozdulni nem tudok. Itthon tudnék tornázni a megvásárolható könyv alapján. Kérem, segítsen abban, hogy hogyan tudnék én itthon aviva tornát végezni, mit vegyek meg hozzá, melyik kötet kellene nekem. Nagyon várom válaszát!!!!! Előre is köszönöm! Éva


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Éva,
ebben az esetben, ha nem tudja megvásárolni a környéken én szívesen elküldöm önnek postán, ha az avivastudio@gmail.com-ra elküldi nekem a postai címét. Ezután meg tudja tanulni a könyvből a gyakorlatokat és egy skypos konzultáció keretében megbeszéljük, hogy hogyan kell önnek tornáznia. Ezt tudnám javasolni. És lehet, hogy találunk az ön közelében egy másik oktatót is, akivel tudna személyesen konzultálni a személyes tornájáról. Amelyik önnek jobban megfelelő.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Két hónapja találtam meg ezt a honlapot. Párommal augusztusban jutottunk el arra az elhatározásra, hogy szeretnénk 7 év után egy második gyermeket. Eddig nem sikerült, de az oldal segítségével ez most összejött. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget."

Éva

Lájkolj minket!