A kérdés:

Kedves Julianna, 3 éve lassan, hogy babát szeretnék, 31 éves vagyok. Elkezdtem az Aviva tornát, kb. 5 alkalommal tettem eddig az egyszerű 18 gyakorlatot. Kérdésem az lenne, mivel olvastam az ovulációs gyakorlat sorozatról is, hogy ezt együtt vagy ciklus után 14 napig az egyszerű 18 gyakorlatot végezzem és utána menszeszig az ovulációst??? Nem igazán értem - ill. valóban 36 órán át nem szabad zuhanyozni a gyakorlatsorozat után??? Én azt nem igazán bírtam - max 12-20 órát.. Várom válaszát Előre is köszönöm, Zsóka Davies


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Zsóka,
először is a 18 gyakorlatot végezze pár hónapig hetente kétszer. Azzal sok folyamatot el tud indítani. Majd utána jöhet az ovulációs gyakorlat. Akár felváltva is végezhető a 18 gyakorlattal, hol ezt, hol azt.
Igen, sem zuhanyozni sem fürdőkádba ülni nem ajánlott a torna után. De mosakodni lehet. Azaz, nedves mosdókesztyűvel át tudja törölni a testét. Az intim helyeken pedig a fürdőkád szélére ülve kézzel meg lehet mosakodni. Ha a 36 órát nem is tudja mindig betartani, csak néha tizennyolcat vagy húszat, az is jobb mintha egyáltalán nem tornázna.
Sikeres tornát kívánok!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is elmonhatom a nagy hírt, hogy 7 hónapi próbálkozás után, sikerült teherbe esnem. A weboldalatok segítségével, a pontos hőmérőzéssel és lejegyzésével meg tudtam határozni, mikor történik az ovuláció, ami az én esetemben kiderült, nem a középidőben van, hanem utána...DE segítségetekkel már az első hónapban megfogant a Kisbabánk! Most már "csak" vigyáznunk kell rá, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő még 8 hónapban! Köszönöm!"

Menor

Lájkolj minket!