A kérdés:

Kedves Julianna! Ne haragudjon, hogy levelemmel zavarom de a segítségét illetve a véleményét szeretném kérni. A férjemmel már régóta szeretnénk babát de sajnos 4 lombik után sem sikerült. A probléma nálam van, ami igen összetett, mert egyszarvú méhem van 1 működő petefészekkel és ehhez jön még, hogy összeférhetetlenek is vagyunk. Valami miatt a visszaültetett embriók nem tapadnak meg. Nem tudom, hogy ezeken a problémákon főként az összeférhetetlenségen mi az ami segíteni tudna? Mielőbbi segítségét megköszönve. Tisztelettel: Veronika


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Veronika,
örülök a kérdéseknek, mert az számomra azt jelenti, hogy foglalkozunk magunkkal és fontosak vagyunk magunk számára.
Az anatómiai feltételeket önmagában nem találom gondna,k mert már szültek hölgyek, akik hasonló helyzetben voltak, mint ön. Az összeférhetetlenség egy rejtettebb dolog. Emögött akár lelki nehézségeket is feltételezni lehetne, esetleg allergiát a spermiumra. De most csak találgatok, ötletelek. Ha a lelki nehézségek oldása felé szeretne elmozdulni, várom levelét az avivastudio@gmail.com-ra. És megadom továbbá, hogy hogyan tudja kizárni az allergia tényét a nehézségek közül.
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Két hónapja találtam meg ezt a honlapot. Párommal augusztusban jutottunk el arra az elhatározásra, hogy szeretnénk 7 év után egy második gyermeket. Eddig nem sikerült, de az oldal segítségével ez most összejött. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget."

Éva

Lájkolj minket!