A kérdés:

Kedves Julianna! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Aviva tornát a ciklus teljes ideje alatt kell végezni heti kétszer? A ciklus második felében nem gátolja a beágyazódást? Létrejött terhesség esetén pedig gondolom, hogy váltani kell az Aviva torna kismamáknak összeállított gyakorlatsorára? Köszönöm! Zsofesz


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Zsofesz,
a tornát a vérzés ideje alatt nem szükséges végezni. Egy tornát érdemes kihagyni ebben az időben. Majd 3 nap múlva már ismét lehet tornázni. Annak, aki babára tornázik és más egészségügyi problémája nincs, annak az ovuláció után nem szabad erősen tornáznia, csak billentéssel, szorítás és huppanás nélkül. És ha a teszt pozitív, akkor ezt a tornát abba kell hagyni és rátérni a várandósok tornájára. A torna helyes alkalmazása a beágyazódást is elősegíti.
Eredményes és örömteli tornát kívánok!
Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Majdnem négy évi várakozás után fogant meg a kisbabánk. A tervezettbaba.hu-n 7 hónapig kísértem figyelemmel a ciklusomat és az ovulációs idők meghatározása is biztosan sokat segített, hogy most már én is anyuka lehetek. Jelenleg 15 hetes vagyok. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön!"

Galagonya

Lájkolj minket!