A kérdés:

!T.Júlia!
Nekem már van nagyobb saját ,spontán született gyermekem.Most nagyon szeretnénk még egy babát.Sajnos úgy tűnt a hsg vizsgálaton hogy mindkét petevezető elzárodott,van egy kisebb mioma a méhemben ,és nem találtak domináns petét,bár rendszeres menstruációm van 44 éves vagyok,van némi túlsúlyom.Ön szerint segíthet-e ez a torna.Az orvosom a laparoszkopiás petevezető átjárhatóság elősegítését,illetve a lombikot ajánlja.Ha lehet én szeretném természetes úton megoldeni a problémát,és egy újabb babával gazdagodni.
Illetve még az a kérdésem hogy mi a különbség az AVIVA és az ARWEN torna között.
Válaszát előre is köszönöm:Kozsu


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Kedves Kozsu, igen, azt gondolom, segíthet az Aviva. A petevezetőre is vannak gyakorlatok, amelyek átjárhatóvá teszik. És az ovulációt is rendezi a módszer. Már több mint 40 éve segít a nőknek, nagyon szép eredményekkel. Csak itthon már több, mint 1000 baba született, meddőségi diagnózis után, vagy olyan esetekben, ahol a természetes utat választották a nők, hormonális problémák vagy más betegségek után. A betanuló órán további hasznos javaslatokat hallhat, amivel tovább segítheti a gyógyulás vagy a gyermekáldás folyamatát. Azt a tornát sajnos nem ismerem. Esetleg nézze meg a weboldalt és tájékozódjon az eredményekről, betegek beszámolóiból.

Üdvözlettel,
Tóth Julianna
AvivaStudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás után, végre az én tesztem is két csíkos lett. Köszönet a Tervezettbaba-nak, itt derült ki, nem akkor van peteérésem amikor azt én gondoltam, hanem előbb!"

timcsike0718

Lájkolj minket!