Otthoni aviva

Üdvözlöm.
Szeretném megkérdezni hogy melyik könyvet vegyem meg? Sajnos volt már több vetélésem is és májusban kiderűlt hogy PCOM-van a bal petevezetőm elvan záródva. Itthon is eltudom sajátítani a tornát a könyvből is? Én két könyvet találtam de nem tudom melyik a jó,mármint hogy nekem melyik lenne a megfelelő.
Aviva Módszer Nőknek és Férfiaknak vagy a
AZ AVIVA MÓDSZER / AVIVA'S METHOD II. KÖTET ..S.O.S (nem csak) nőknek. Sajnos nincs lehetőségem oktatóhoz menni ezért is szeretném itthon elkezdeni.


Tóth Julianna Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója

Tóth Julianna - Az Aviva Netzwerk Austria hivatalos oktatója válasza:

Sajnálom, hogy nem tud képzett oktatóhoz elmenni egyetlen egy alkalommal, sokat tudna önnek segíteni. De ami a fontos, hogy az 1. kötetet vegye meg, amennyiben otthon szeretne tornázni. A második kötet további gyakorlatokat tartalmaz, amelyekre más problémánál vagy később lesz csak szükség. Bízom benne, hogy eredménnyel jár! Üdvözlettel, Tóth Juli, www.avivastudio.hu

 

Te is kérdeznél? Julianna neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!