Normális jelenség, hogy a ciklusokban eltér az ovuláció napja?

Tisztelt Doktornő!
A ciklusom 9., 10. napján visszaesik a hőm, és a rendszer többször is 11. napra tette az ovulációt. Lehetséges, hogy ilyen korán lenne? Lehetséges, hogy egyes ciklusokban eltér az ovuláció napja?
Előre is köszönöm válaszát!


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Tisztelt Mara85!
Igen, lehetséges, hogy az ovuláció napja akár a 11. napon van, de ez teljesen rendben van. A görbéi gyönyörűek! Teljesen egyértelműek, és minden abszolút normális. Az ovuláció és a következő havi vérzés között eltelt idő az, ami közel állandó. Az ovuláció előtti idő az, ami változékonyabb és általában az határozza meg a ciklus hosszát. Ha hamarabb van az ovuláció, akkor a következő vérzés is hamarabb jön, ebben a ciklusban -ha megjön- nagyjából 25-én szombaton, plusz mínusz egy nap. Az is nagyon szépen látszik, hogy előtte két-három nappal mindig elindul lefelé a hőmérséklet. Nagyon jól vezeti, nagyon jól időzíti az együttléteket, most már csak egy kis türelem kell!
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Négy ciklus vezetése után tegnap reggel halvány pozitív a tesztem. Igazából még fel sem fogtam, hogy sikerült. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm szépen az oldalnak, hogy megkönnyíti a jövendőbeli anyukák életét! Lányok kívánok nektek kitartást, bízzatok benne, hogy összejön!"

Volpe

Lájkolj minket!