Nincs peteérésem?

Tisztelt Doktor Úr!
25,5 éves vagyok, párommal (32,5 éves) babát szeretnénk. 1,5 éve hiába próbálkozunk. 1,5 hónapja ébredési testhőmérsékletet mérek, mely alapján nőgyógyászom megállapította, hogy előző ciklusom során nem volt peteérésem. Ma a ciklus 17. napjánál tartok, ám hőmérséklet-emelkedés még mindig nem figyelhető meg (ma reggel 36,2), tehát valószínűsítem, hogy e ciklus során sem lesz peteérésem.
Emiatt a fogantatás sem tud megtörténni, hiába próbálkozunk?
Nőgyógyászomtól kaptam beutalót a következő ciklus 2. és 24. napjára laborvizsgálatra. Ennek milyen lehetséges eredményei vannak? Milyen vizsgálatok várhatók/szükségesek azután nálam? Párom kivizsgálása milyen esetben szükséges és nem halogatható?
Milyen kezelési lehetőségek vannak, amennyiben valóban az derül ki a vizsgálatokból, hogy nincs peteérésem, vagy sárgatest-elégtelenségem van?
Válaszát nagyon köszönöm!:R.


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Ritusch!
Tekintettel a 1,5 év sikertelen próbálkozásra, komplex meddőségi kivizsgálás javasolható. Ennek részleteit - így a 2-5. és 19-21. napi vérvétel tartalmát is - megtalálja a www.szulesz-nogyogyaszt.hu oldalamon.
Üdvözlettel Dr. Tekse István

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Majdnem négy évi várakozás után fogant meg a kisbabánk. A tervezettbaba.hu-n 7 hónapig kísértem figyelemmel a ciklusomat és az ovulációs idők meghatározása is biztosan sokat segített, hogy most már én is anyuka lehetek. Jelenleg 15 hetes vagyok. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön!"

Galagonya

Lájkolj minket!