Nem szedek terhesvitamint, ez gond?

Kedves doktornő!
Mi most már 3-dik hónapja próbálkozunk kisbabával, azóta vezetem. Én 30, a férjem 27 éves! Ez lenne az első gyerekünk, soha nem használtam semmilyen fogamzásgátlót semmilyen nőgyógyászati problémám nem volt életemben, menstruálok szinte mindig pontosan 28 napra! Nőgyógyász szerint semmi probléma, nincs esetleg a doktornő bepillant a grafikonomban? Külföldön vagyunk már 6 hónapja, így nem szedek semmilyen terhes vitamint ez nagy gond lehet?


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Kedves Irmuska!
A grafikonjai szebbek már nem is lehetnének, az együttlétek időzítése is tökéletes! Már csak egy kis türelemre van szüksége. Higgye el, az első évben nincs oka semmi aggodalomra, sajnos viszont ennyi időre még a problémamentes esetekben is szükség lehet. Tartson ki, nem lesz semmi gond, nagyon jól csinálja!
A terhesvitamin nem létszükséglet, most lassan beindul a gyümölcsszezon, étkezzen egészségesen. Azonban bárhol is van, a gyógyszertárban tudnak segíteni terhesvitamint ajánlani, ehhez általában nem kell helyi kezelőorvos, igaz valószínűleg kicsit más lesz, mint a magyar, de a célnak megfelel bármelyik. Ha azonban olyan országban van, ahol teljesen más a klíma, mások a fertőző betegségek (tehát valamelyik nem európai vagy észak amerikai országban), akkor javaslom, hogy keressen magának egy orvost helyben is, aki a kockázatokról tájékoztatni tudja.
Sok sikert kívánva,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is elmonhatom a nagy hírt, hogy 7 hónapi próbálkozás után, sikerült teherbe esnem. A weboldalatok segítségével, a pontos hőmérőzéssel és lejegyzésével meg tudtam határozni, mikor történik az ovuláció, ami az én esetemben kiderült, nem a középidőben van, hanem utána...DE segítségetekkel már az első hónapban megfogant a Kisbabánk! Most már "csak" vigyáznunk kell rá, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő még 8 hónapban! Köszönöm!"

Menor

Lájkolj minket!