Mit jelent, hogy trifázisos a hőgörbém?

ERIKA12 vagyok.
Nagyon szeretném doktor úr, ha megnézné a hőgörbém az oldalon. Én 45 éves vagyok, gyermeket szeretnék, de a csajok azt írják trífázisosnak látszik a görbém. Akkor nekem már nem is lehet gyermekem? Nekem 10 éves koromtól meg van a menszim, pontosan 24 napra gyerekkorom óta. Aktívan jógázok nap mint nap, fitt vagyok és három gyermekem van. A kicsi lányom most 15 éves. Kérem válaszoljon mi az hogy trífázisos?? Az én görbém az? Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel:ERIKA12


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Kedves Erika!
Attól nem kell megijedni, hogy egy görbe trifázisos. Ez azt jelenti, hogy az ovuláció után, ha megtörtént a megtermékenyülés, körülbelül 8-10 nappal később megtörténik a beágyazódás. Ekkor a hőmérséklet tovább emelkedik, vagy maradhat állandó is, de nem indul el lefelé a menstruációkor jellemző szintre. Tehát egy trifázisos görbe jó jelzője lehet a bekövetkezett terhességnek. Ezek után, ha a hőmérséklet nem kezd csökkenni újra, akkor a terhesség biztosan bekövetkezett. Remélem az Ön esetében is ez a helyzet!
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!