Mikorra időzítsük az együttlétet?

Kedves Dr. Kámory Enikő!
Olvastam az oldalon, hogy az ondósejtek a petevezetőbe körülbelül 6 órával az együttlét után érkeznek meg, így akkor van a legnagyobb esély a teherbe esésre, ha tudjuk az ovuláció időpontját, és 6 órával előtte történik az együttlét. Ha én Ovitrelle injekciót kapok, és inszeminációm lesz, akkor hogy számoljak, ha tudott, hogy az Ovitrelle kb 36 órával a beadása után repeszeti a tüszőt, viszont a spermiumnak már nem kell átjutni a hüvelyen és a méhnyakon. Tehát a kérdésem, hogy mikor adjam be az Ovitrellet, hogy a legoptimálisabb legyen a fogantatásra, ha mondjuk az inszemináció 15:00 kor lesz.
Válaszát előre is köszönöm!


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Kedves PandaPeter2915!
Várhatóan az előző nap délelőttjén kellene beadnia magának az injekciót, de a pontos időpontot az inszeminációt végző kezelőorvosának kellene megadnia, mivel ő ismeri az előzetes leleteiket. Mindenképpen őt kérdezze ki a részletekről, tegye fel bátran neki az összes kérdését, amiben bizonytalan. Ez az Ön életében egy igen fontos esemény, joga van tudni minden részletet, ami felmerül Önben.
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Négy hónap után ma reggel halvány pozitív tesztem lett. Köszönöm szépen az oldalnak a segítséget, és azt is, hogy ez alatt az idő alatt jobban megismerhettem a szervezetem működését. Érdekes volt figyelni a ciklusom alatt mennyi minden változik. Köszönöm szépen! Drukkolok mindenkinek, egészséges terhességet, boldog babázást kívánok!"

lilla72

Lájkolj minket!