Miért eshetett le a hőm?

Tisztelt Kámory Enikő!
Ahhoz szeretném kérni a segítségét, hogy mi lehet a probléma most a hőgörbémmel, júliustól mérem a hőmet, és ezidáig minden rendben volt vele, mindig megvolt a hőleesés, és utána az emelkedés, de most rendkívül szokatlan a hőm, ilyen még sosem volt, megvolt az esés, majd lépcsőzetes emelkedés, majd ma lezuhant a hőm, 36,7-ől 36,4-re, ez mitől lehet? Tehát a hőeredmények: 11.17. : 36,4, 11.18.: 36,6. 11-19: 36,6, 11.20.: 36,8, 11.21: 36,8, 11.22.: 36,7, 11.23: 36,7, és ma lezuhant ismét 36,4-re. Lehetséges, hogy a mostani hónapban kimaradt az ovulációm? Menzesznek még igencsak korai, jövőhét csütörtökön kellene megjönnie. Nagyon aggaszt, hogy valami nincs rendben velem. Szükséges-e felkeresnem a nőgyógyászomat, vagy vérvételt csináltatni, hogy rendben vannak-e a hormonok. Várom mielőbbi válaszát.
Tisztelettel: Andrea


Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő - oldalunk tudományos munkatársa és alapítója válasza:

Tisztelt Andrea!
A 20. napon nagyon leesett a hőmérséklete, nem tudom, hogy nem változtatott e azon az éjszakán az alvási szokásain, nem fázott e, vagy csak nem aludt e hűvösebb szobában, mint máskor. Sajnos utána nem vezette tovább a görbéjét, valószínű, ha utána a hőmérséklet értékei ismét átlagosak lettek volna, akkor a rendszer kihagyta volna az értéket, vagy értékeléskor a hónap végén kijelezte volna ha nincs ovuláció. Kérem legközelebb egy furcsa értéknél ne hagyja abba a hőmérőzést, hat nap egymás utáni kihagyása esetén a rendszer nem tud semmi biztosat mondani. Ha volt ovuláció, akkor a 13-15. nap körül volt.
Üdvözlettel,
Dr. Kámory Enikő

 

Te is kérdeznél? Dr. Kámory Enikő neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"A párom és én már egy ideje dolgozunk azon, hogy babánk legyen - eddig sajnos nem jártunk sikerrel. Most végre megtaláltam ezt az oldalt, amelyik profi módon tud nekünk segíteni."

S. Anna
Budapest

Lájkolj minket!