Lehetséges, hogy a tegnapi vizsgálat miatt lehetett ez a váratlan pecsételés?

Tisztelt Doktor Úr!
40 éves vagyok, 7 hetes+1 napos terhes.
A pozitív teszt óta utrogestan kapszulát szedek, 2*1 kapszulát, szájon át, naponta. A első napokban volt "meg akar jönni érzésem", de ez fokozatosan elmúlt. Vérzésem nem volt. Tegnap voltam UH vizsgálaton, diagnózis következő: zárt méhszáj, nyakcsatorna, vérzés nincs, élő embrió CRL 13mm, szabályos szikhólyag, bal petefészekben 20mm cisztózus képlet (ez a terhesség előtt nem volt) Az orvos mindent rendben talált, további kíméletes életmódot javasolt. A vizsgálat során történt kenetvétel is, de nem citológiai. Amiatt aggódom, hogy ma napközben vizelet ürítést követően picit elszineződött wc-papírt láttam a törlést követően. Halvány folt volt rajta, vérnek abszolut nem mondanám. Azóta nem volt semmilyen folyás. Újra elkezdtem érezni a mindjárt megjön érzést, de szerencsére véres, vagy barnás folyást nem tapasztaltam. Januárban már volt egy korai vetélésem, a terhesség 4-5 hét között. Lehetséges, hogy a tegnapi vizsgálat miatt lehetett ez a váratlan pecsételés? Ön szerint mi a teendőm? Válaszát nagyon köszönöm! Krisztina


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
3x1 Béres MgB6 javasolt, hogy ne legyen méhkontrakció ( megjön érzés ). Pici folt gyakran előfordul, ez nem ok aggodalomra.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Örömmel jelzem, hogy tegnap megtörtént az orvosi vizsgálat és hivatalosan is babát várok! 7 hetes és csak úgy zakatolt a kis szíve! :D Köszönöm nektek TervezettBaba.hu a segítséget! :D"

valaki1985

Lájkolj minket!