Lehetséges, hogy a tegnapi vizsgálat miatt lehetett ez a váratlan pecsételés?

Tisztelt Doktor Úr!
40 éves vagyok, 7 hetes+1 napos terhes.
A pozitív teszt óta utrogestan kapszulát szedek, 2*1 kapszulát, szájon át, naponta. A első napokban volt "meg akar jönni érzésem", de ez fokozatosan elmúlt. Vérzésem nem volt. Tegnap voltam UH vizsgálaton, diagnózis következő: zárt méhszáj, nyakcsatorna, vérzés nincs, élő embrió CRL 13mm, szabályos szikhólyag, bal petefészekben 20mm cisztózus képlet (ez a terhesség előtt nem volt) Az orvos mindent rendben talált, további kíméletes életmódot javasolt. A vizsgálat során történt kenetvétel is, de nem citológiai. Amiatt aggódom, hogy ma napközben vizelet ürítést követően picit elszineződött wc-papírt láttam a törlést követően. Halvány folt volt rajta, vérnek abszolut nem mondanám. Azóta nem volt semmilyen folyás. Újra elkezdtem érezni a mindjárt megjön érzést, de szerencsére véres, vagy barnás folyást nem tapasztaltam. Januárban már volt egy korai vetélésem, a terhesség 4-5 hét között. Lehetséges, hogy a tegnapi vizsgálat miatt lehetett ez a váratlan pecsételés? Ön szerint mi a teendőm? Válaszát nagyon köszönöm! Krisztina


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
3x1 Béres MgB6 javasolt, hogy ne legyen méhkontrakció ( megjön érzés ). Pici folt gyakran előfordul, ez nem ok aggodalomra.
Üdvözlettel Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!