Lehet még gyereke a férjemnek?

Tisztelt Doktor úr!
Férjemnek azzospermiat diagnosztizáltak, 2 hete megműtötték, (TESA valamint MESA) hátha tudnak spermiumot nyerni a herékből, de sajnos nem találtak semmit, pedig a herék normál méretűek. Vágtak egy darabot, amit elküldtek embriológushoz, meg patológiára, hátha abba találnak. Jelen pillanatban az eredményre várunk. Rengeteg vérvételt csináltak mint pl: genetikai vizsgálat...stb.
Mindenhonnan jó eredmény jött vissza. Az lenne a kérdésem, hogyha nem találnak a mintában sem spermiumot, akkor már semmi lehetőség nincs arra, hogy neki gyermeke legyen? Valamint mi okozhatja ezt? A mi specialistánk műtét előtt azt mondta, hogy valószínűleg dugulás egy fertőzésből adódóan. Ha viszont tényleg csak egy dugulásról van szó, akkor miért nem találtak spermiumot?
Előre is Nagyon Szépen köszönöm a válaszát.
Szép napot!
Üdvözlettel, Dóra


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Dóra!
Meg kell várni a szövettani eredményt. Annak birtokában lehet eldönteni a további teendőket.
Üdvözlettel,
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Köszönöm a tervezettbaba.hu-nak! 3 vetélés után találtam az oldalra, azt hittem már a teherbe esés sem fog menni ennyi műtét után. Már a 2. hónap után sikerült! Köszönöm az oldalnak, hogy ilyen érthetően leírják mi miért van és hogy melyik hormon mit okoz. Igazából egy érdekes kísérletnek indult részemről de már a 13. hétben vagyok! Köszönöm még egyszer. :) Sok sikert kívánok a többi "babavárónak" is!"

BMZS77

Lájkolj minket!