A kérdés:

Üdvözlöm! Szeretném kérni a segítségét, teljes méregtelenítő kúrákat szeretnék csinálni, de nem tudom elhatározni magam és nem tudom hogy csináljam úgy hogy eredményes legyen. A problémám igazából az, hogy 6 éve szeretnénk kisbabát de sajnos sikertelen. Tudom hogy ehhez teljes életmód váltásra lenne szükségem. Egészégtelenűl étkezem, kevés mozgás. Egy testre szabott diétát szeretnék amiből pontosan tudnám mikor mit kell ennem és tennem. Az ön elérhetőségét szeretném kérni. Köszönöm! klaudia13


Kisa Petra dietetikus, táplálkozástudományi szakértő

Kisa Petra - dietetikus, táplálkozástudományi szakértő válasza:

Kedves klaudia13!
Ha méregteleníteni szeretne, de még sosem csinált ilyet, célszerű először a heti 1 napos gyümölcs vagy gyümölcs-zöldség nappal próbálkozni. Majd ezután meg lehet próbálni a tisztítókúrát, aminek feltétlenül kell lennie felkészítő és levezető szakasznak egyaránt, hogy a szervezet fel tudjon készülni a változásokra. Felkészítés 1-2 napig tartson és könnyű leveseket, zöldségeket tartalmazzon az étrend. Azután 2-3 napos zöldség és gyümölcslé nap majd végül a levezető 1-2 nap, ami szintén leveseket, pépes ételeket tartalmazzon, fokozatosan növelve pl. turmixokkal a rosttartalmat és visszatérve a normál étrendre.
A méregtelenítés, ha szakszerűen végzik és odafigyeléssel, jótékony hatású lehet, ám sajnos nem jelenti azt, hogy ezután a fogantatás megoldódik, ezért feltétlenül nőgyógyásszal kell konzultálnia, szükség esetén egyéb, mesterséges fogantatáson elgondolkodni.
E-mail címem az adatlapon megtalálja.
Üdvözlettel: Kisa Petra

 

Te is kérdeznél? Petra neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Pozitív lett a tesztem, aminek nagyon örülünk. Sokat tanultam Önöktől és azoktól a felhasználóktól akik mindennapi tapasztalataikat megosztják a Fórumon. Első hónapban használtam ezt az oldalt és sikerült a baba. Biztatásként 39 éves vagyok és van esély ebben a korban is. Bár egészségesen élek, sok stresszben dolgozom, ettől függetlenül mindenkit bíztatok. Sok sikert mindenkinek. Köszönöm, hogy van ez az oldal!"

Csisze

Lájkolj minket!