Inzulinrezisztencia

Tisztelt Doktor Úr!
Idén március közepén volt egy spontán vetélésem, 8 hetes volt a terhesség. A vetélés előtt 4 nappal Utrogestan gyógyszert kaptam, de sajnos nem segített. PCOS-m, inzulinrezisztenciám van, és pajzsmirigy eltávolító műtétem is volt, amelyet Letrox 100mg-vel tartanak megfelelő szinten.
Most kiderült, hogy ismét terhes vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy mikor menjek el az ún. 0 vizsgálatra? Várjam meg a 6-7 hetet vagy hamarabb menjek el? Illetve az Utrogestan már elkezdjem-e szedni?
Válaszát nagyon szépen köszönöm!
Szabina


Dr. Tekse István szülész-nőgyógyász

Dr. Tekse István - szülész-nőgyógyász válasza:

Kedves Kérdező!
Kezdjen el használni 3x1 Utrogestan hüvelykúpot.
Várt menzesz után 2-3 héttel már nyugodtan menjen el vizsgálatra.
Üdvözlettel: Dr. Tekse István
www.szulesz-nogyogyaszt.hu

 

Te is kérdeznél? Dr. Tekse István neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!