Gyógyszer vagy lombik?

Tisztelt Doktor úr!
Én vagyok az, akinél oat syndromat diagnosztizáltak. Az lenne a kérdésem, hogy szedtem 3 hónapig profertilt, most voltunk vissza orvosnál, és mondta a doktor úr, hogy még szedjem be a folandrolt 3 hónapig, és ha az se, akkor a lombik jöhet szóba. Nekem az lenne a kérdésem, hogy maga szerint van értelme megvenni ezt a folandrolt, vagy vágjunk bele a lombikba, mert nem sok esély van rá?
Válaszát előre is köszönöm!


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Kérdező!
Ha nem javulnak az eredmények, jelentkezzenek be lombikra.
Üdvözlettel,
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Majdnem négy évi várakozás után fogant meg a kisbabánk. A tervezettbaba.hu-n 7 hónapig kísértem figyelemmel a ciklusomat és az ovulációs idők meghatározása is biztosan sokat segített, hogy most már én is anyuka lehetek. Jelenleg 15 hetes vagyok. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön!"

Galagonya

Lájkolj minket!