Étkezés utáni heves szívdobogás

Kedves Petra!
Petra vagyok egy 25 éves lány, és az lenne a kérdésem hogy ön szerint mitől lehet?
Pár hónapja vettem észre: reggelizés után (úgy vettem észre ha kicsit többet eszek) hogy pár perc után elkezd hevesen verni a szívem, de ez is csak pár percig tart, utána elmúlik. De eddig sosem volt ilyen velem. Orvoshoz még nem voltam.
Válaszát előre is köszönöm!


Kisa Petra dietetikus, táplálkozástudományi szakértő

Kisa Petra - dietetikus, táplálkozástudományi szakértő válasza:

Kedves Kérdező!

Érdekes tünet, ami akár pszichésen is kialakulhat, de okozhatja reflux, bélprobléma, vércukor ingadozás vagy egyéb más tünet is. Ha ilyen hosszú ideje fennáll, érdemes utána járni a kiváltó oknak. Kezdjen a háziorvosnál, általános vizsgálatokkal, és azok eredménye függvényében szükség esetén célzottan lehet tovább vizsgálni.

Üdvözlettel:
Decsák-Kisa Petra

 

Te is kérdeznél? Petra neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!