Erekciós problémák

Tisztelt Doktor Úr,
35 éves férfi vagyok. Egy ideig tribulust terrestist szedtem és egyik pillanatról a másikra az ellenkezőjét váltotta ki nálam, mint előtte. Azóta is visszatérő erekciós problémáim vannak.
Jártam urulógusnál, aki prosztata gyulladást diagnosztizált, de szerinte nem lehetnek hormonális problémáim, mert fiatal vagyok és írt viagrát. Nos ez nem mindig hat. Van, hogy igen és van hogy nem.
Aztán Endokrinológushoz is elmentem. Körülbelül fél év telt el a két vizsgálat között. Volt javulás, de közel sem tökéletes minden.
Az endokrinológus szerint minden rendben van. A Doktor Úr leírásaiban viszont a 14,1-es tesztoszteron szint okozhatja az erekciós problémáimat.
A hormonvizsgálatom eredménye:
LH-4,28IU/l
FSH-6,63IU/l
Ösztroidol:101,8pmol/l
Totál tesztoszteron:14,1nmol/l
SHBG:21,8nmol/l
DHEA-A:6,98umol/l
Mi a Doktor Úr véleménye?


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Kérdező!
Sajnos ezen adatok és információk alapján nem tudok önnek segíteni.
Üdvözlettel,
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Én is elmonhatom a nagy hírt, hogy 7 hónapi próbálkozás után, sikerült teherbe esnem. A weboldalatok segítségével, a pontos hőmérőzéssel és lejegyzésével meg tudtam határozni, mikor történik az ovuláció, ami az én esetemben kiderült, nem a középidőben van, hanem utána...DE segítségetekkel már az első hónapban megfogant a Kisbabánk! Most már "csak" vigyáznunk kell rá, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a következő még 8 hónapban! Köszönöm!"

Menor

Lájkolj minket!