Szakértőnk

Dr. Kámory Enikő oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Dr. Kámory Enikő

oldalunk tudományos munkatársa és alapítója

Diplomamunkámat a Budapesti Műszaki Egyetem Vegyészmérnöki Karán szereztem, mint biológus mérnök. Doktori fokozatot az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Karán genetika szakirányban tettem. Munkám során többek között daganatokkal, veleszületett anyagcsere rendellenességekkel, férfi meddőségi kérdésekkel foglalkoztam.

Én is átéltem a babavárás hónapról hónapra történő reménykedését majd csalódását. Ekkor kezdtem el tudományos alapossággal tanulmányozni a hőmérőzés módszerét, és a módszernek köszönhetően ma már két fiú édesanyja vagyok.A TervezettBaba.hu weboldal Enikő munkája és tapasztalatai nyomán született meg.

Ha kérdésed van a hőmérőzéssel vagy a TervezettBaba rendszerével kapcsolatban (és a választ nem találtad meg sem a gyakori kérdések között, sem a fórumban) - kérdezd Enikőt!

 
Kérdezni szeretnél? Kérdés feltevéséhez regisztrálj, vagy ha már megtetted, lépj be!

Korábbi kérdések és válaszok


Szia Enikő !
Pár éve az oldal segítségével lettem terhes pár hónap alatt 2013 ban. Most újra töltöm minden nap az adatokat. és eddig máskorra tette a termékeny időszakom. Teljesen...azonnal a menszesem utáni napra....eddig tegnap még a messzes utáni 14. napon volt....most este látom. 3 napja irom az ovulációs tesztem attól lehet ? Minden nap negatív volt. Köszönöm előre is

A választ itt olvashatod.
 

Kedves Doktornő!
Szeretném kérdezni, hogy fejfájásra bevett előző napi 2 szem nurofen kihatással van-e a másnapi hőmre?
Köszönöm!

A választ itt olvashatod.
 

Kedves Doktornő!
Nagyon örülök,hogy Önre találtam.
43-éves vagyok,férjemmel 12-éve élünk házasságban,azóta várjuk gyermekünk érkezését.
Voltunk 10éve kivizsgáláson, ahol azt mondták minden rendben,pedig nekem mindig rendszertelen volt a menstruációm és mellette szőrösödtem is.
Utána pár évre kiderült kettes típusú cukorbetegség és pco. Senkit nem érdekelt, hogy mennyire szeretnék babát.Sajnos maszek rendelésre nem tudtam eljárni így a tb. ellátásra mentem különböző orvosokhoz, de senki nem vett komolyan.
Mióta szedtem a cukor gyógyszert és a férfi hormon túltengésre is gyógyszert, rendszeresebb lett a menstruációm.
Egy éve a cukor gyógyszer helyett Mega Cromot szedek minden reggel és közben napra pontosan /30 napra/ van menstruációm és észlelem, hogy van peteérésem is.
Nagyon szeretnénk gyermeket a férjemmel!
Segítségét szeretném kérni, mert látom, Ön megértő és nem ledorongoló, amiből már kaptam eleget.
Kérem, segítsen ha tud, mit tegyek annak érdekében,hogy meg tudjak foganni?
Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Tisztelettel:
Nyírő Krisztina

A választ itt olvashatod.
 

Újabb kérdések és válaszok

Régebbi kérdések és válaszok

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Sokan nem hisznek az interneten talált oldalakban, azt mondják, hogy egy számítógép nem tudja kiszámolni az ovulációt, hogy ez csak egy általános program. Én mindenkinek, aki babát szeretne, csak ajánlani tudom a TervezettBaba.hu honlapot, mert nekünk ennek az oldalnak a segítségével sikerült babát fogantatnunk. Köszönöm nektek!"

Ibike

Lájkolj minket!