Azoospermia esetén lehetősgek

Jó napot kívánok!
Páromnál nemrég azoospermiát diagnosztizáltak, illetve mindkét heréje kisebb a normálisnál, az endokrinológus szerint , akinek elvittük a hormonvizsgálat eredményeit nem sok jóval biztat.
Az lenne a kérdésem, hogy azoospermia esetén csak idegen donor segítségével lehet kisbabánk, vagy van még esély arra, hogy nála is lehetnek elő spermiumok? Van olyan vitamin vagy bármi, amivel megpróbálkozhatunk, hogy ezt némileg segítsük? Válaszát tisztelettel köszönöm!


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Kérdező!
Azoospermia legtöbb esetében sebészi spermiunyerés javasolt a műtét előtt részletes kivizsgálás szükséges UH, hornon ill genetikai vizsgálat Keressenek fel andrológiai rendelést ott elmondják a lehetőségeket.
Üdvözlettel,
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Másfél év próbálkozás, egy szomorú vetélés után végre újra kimondhatom, h kisbabánk lesz! Csupán 3 hónapig vezettem a görbémet az oldalon, már kicsit én is feladtam, mire pozitívat teszteltem. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam meg az élettől. Párom is felhőtlenül boldog. Jövő hét kedden látogatjuk meg a nőgyógyászomat. Addigra már több, mint 6 hetes leszek :) Nagyon szépen köszönöm a tervezettbaba.hu csapatának, h létrehozták ezt az oldalt. Számtalan kismamának és kispapának segítettetek!!! Köszönjük szépen!!!"

Rencsimókus

Lájkolj minket!