Azoospermia esetén lehetősgek

Jó napot kívánok!
Páromnál nemrég azoospermiát diagnosztizáltak, illetve mindkét heréje kisebb a normálisnál, az endokrinológus szerint , akinek elvittük a hormonvizsgálat eredményeit nem sok jóval biztat.
Az lenne a kérdésem, hogy azoospermia esetén csak idegen donor segítségével lehet kisbabánk, vagy van még esély arra, hogy nála is lehetnek elő spermiumok? Van olyan vitamin vagy bármi, amivel megpróbálkozhatunk, hogy ezt némileg segítsük? Válaszát tisztelettel köszönöm!


Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus

Dr. Szabó Ferenc - andrológus, urológus válasza:

Kedves Kérdező!
Azoospermia legtöbb esetében sebészi spermiunyerés javasolt a műtét előtt részletes kivizsgálás szükséges UH, hornon ill genetikai vizsgálat Keressenek fel andrológiai rendelést ott elmondják a lehetőségeket.
Üdvözlettel,
Dr. Szabó Ferenc

 

Te is kérdeznél? Dr. Szabó Ferenc neked is szívesen válaszol!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 

Rólunk mondták:

"Ahhoz, hogy bekövetkezzen az a csoda, amit áldott állapotnak hívunk, hihetetlenül sok dolognak kell hibátlanul működnie. Sajnos, ezek a dolgok néha el is romolhatnak. Napjainkban nagyon sokan és kiválóan foglalkoznak az egyes részterületekkel, de az ember egészét csak ritkán látják. Ebben van nagy segítségünkre egy olyan, az egyes szakértőktől és intézetektől független portál, a TervezettBaba.hu, ami segít a sok információt egységes egésszé varázsolni, és így hatékonyan használni."

Dr. Szakács Zoltán
szülész-nőgyógyász főorvos, meddőségi specialista
Kelen Magánkórház

Lájkolj minket!