Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Pozitív teszt

Ebben a beszélgetésben 88 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Terhes vagyok! témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Zsuzsett
2013-07-22 20:39:59
 
Sziasztok!!
Segítsetek légy szíves, minden héten olyan erős fejgörcsöm van, hányingerrel párosítva, néha hányással!! Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek milyen gyógyszert lehet bevenni rá ami nem bántja a babát 10 hetes terhes vagyok??

Zsuzsett
2013-07-21 18:05:31
 
Veroni07!

Bocsi hogy csak most írok de nem tudtam előbb.. Hát hasszurka van nekem is, mindig attól félek hogy meg akar jönni de szerencsére nem jött meg. :) Hátfájással úgy vagyok hogy sehogy fáj is meg nem is!
Moha13
2013-07-19 08:31:50
 
Mupp2

De jó, hogy itt vagy! :)
Szeretnélek megkérni, hogy töltsd fel a görbédet a legújabb fórumba, ahol nincsenek hozzászólások, olyan kis reményhozó fórum a még várakozóknak, ahol csak a sikeres görbe és várakozás hónapjainak száma, életkor, stb. van leírva. :)
Mupp2
2013-07-19 04:52:16
 
Sziasztok Lányok!!!

Hogy vagytok?voltam múlt hét szombaton a surgosegin mert kicsit barnaztam es nagyon meg ilyedtem!!!
Munkából rohanás haza gyors atoltozes aztan kórház!!
Egyből fogadtak es meg vizsgáltak,szerencsére nem volt semmi baj!!!
Azt mondta az orvos hogy elvileg ha mestrualnek akkor most lenne itt az ideje!!!szoval minden oké!:)))
Másnap vissza mentem ultrahangra es láttam a kis babocam jó szivdobogasta es ráadásul nagyobb is mint az ilyen kora beli babykek!!!a Dow szindróma vizsgálatot meg csináltak uh. Es vervetel alapján,tehat minden ok!
Mar csak a hanyasos időszakon kell túl lennem!

Szép baba várast mindenkinek
hannalili
2013-07-17 11:50:22
 
Szia!
igen az orvosom mondta, hogy nem volt peteérésem.
hogy őszinte legyek én nagyon pozitív vagyok a méhpempővel..
de tudom, hogy az vagy a gyógyteák, vagy egyszerűen az h épp kicsit "engedtem a gyeplőn" és másra koncentráltam.. lehet az egyik de lehet mind egyszerre.
A méhpempő nem olcsó , de akár ez segített a babába akár más, én ajánlom más jótékony hatása is volt. mindezek mellett
azért, ha össze jön a baba nembaj ha erősebb/vastagabb a méhfal hisz így a későbbiekben is kisebb a kockázata a rossz dolgoknak.
eddig folyamatosan szedtem, ha ez elfogy egy hónapot kihagyok és újra fogom szedni a terhességem alatt. igaz csak kisebb mennyiségben mint most.
Ja és természetesen az öröm könnyek voltak.:D

gyanús lett egy két dolog.. tudni kell , én hajnalban szinte mindig felelek pisilni és aztán tovább alszom.nos kedden felkeltem 6 kor kimentem a vécére , gondoltam akkor csinálok már egy tesztet is(igaz nem sok reményem volt) belemártottam , ránéztem aztán mentem vissza az ágyba aludni(hozzá szoktam a negatív tesztekhez) feküdtem,de nem tudtam vissza aludni , jó 5 perc múlva kimentem, igaz nem rikító de kivehető 2 csík... hangosan zokogtam ...
aztán felkeltettem a párom:D
csillka
2013-07-17 11:34:26
 
Nyilván ezek örömkönnyek, és megértelek, én is sírnék az örömtől :)
Emlékszem beszéltünk a méhpempő kapcsán, és talán azt írtad nem volt peteérésed. Ezt gondolom orvos állapította meg. Szerinted a pempő segített?
Nyugodj meg, minden ok lesz, és csak pozitív dolgokra gondolj!
hannalili
2013-07-17 11:21:39
 
Köszönöm!
5. hónap ez .
huh ahogy elolvastam a kommented úgy megnyugtatott..
görbém nincs , mert elég érdekes beosztásban dolgozom és úgysem mutatott volna helyeset, meg már az elején rágörcsöltem és nekem az h reggel az 1. gondolatom legyen a hőmérőzés kizárt tuti nem jól csináltam volna aztán jön az aggodalom:S
tegnap az volt a fő gondolat, hogy el sem hiszem, hogy itt a baba.. ma reggel megcsináltam újra mert azt hittem csak álmodtam a tegnapot. folyton sírnék.. komolyan..
ma meg azért aggódok , hogy jól érezze magát és bent akarjon maradni..
Remélem, hamarosan a babás dolgokat tudom veletek megbeszélni és nem a tervezgetőseket:D
csillka
2013-07-17 10:58:45
 
hanalili

Hatalmas gratuláció!
Nyugodj meg, ha még csak pénteken kellene megjönnie nem is lehet erősebb a csik, sőt már az nagy dolog, hogy ilyen hamar kimutatta!
Mennyi ideig próbálkoztatok? Görbéd van?
hannalili
2013-07-17 08:56:19
 
Sziasztok!
tegnap bekövetkezett az amire nagyon régóta vágytam. Pozitív lett a tesztem! igaz még halványka,de az!a tegnapi és a mai is! igaz még csak pénteken kellene megjönnie. igazán pont vasárnap környékén adtam fel, hogy most legyen bent valaki,, aztán érdekes lett néhány dolog ezért csináltam egyet. hihetetlen érzés. ott álltam a fürdőben és sírtam.egy jó 5 percig tuti.
Furcsa ,de annyira hihetetlen számomra , hogy végre jön, hogy még eléggé szoknom kell a dolgot, hogy anya vagyok.pedig mennyit készültem rá.
Kicsit mindenezek mellett aggódom. mert még nem olyan hihetetlen erős az a csík. gondolom, mert még ici-pici a kis drágám.Es még nincs bennem annyi hormon.szerencsére akár mikor cinálom a tesztet ott a kis csík, és mindezek mellett elégé feszít a méhem(gondolom , most tágul a méhem).
Ahh el sem tudom szinte hinni.anya leszek! én végre anya leszek!
veroni07
2013-07-12 10:15:24
 
Zsuzsett
Azért köszi a vâlaszt:)nekem most a 9. Dpon leesett S hőm viszont tegnap este óta hasszúrka és derékfàjàs.nàlad volt valami??? Rem nm ilyen koràn a mensi.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!