Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: hurrá, terhes vagyok!

Ebben a beszélgetésben 26 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Terhes vagyok! témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
snoopac
2013-01-01 18:37:58
 
Sziasztok! Az én történetem nagyon rövid. Épp, hogy csak rábukkantam erre az oldalra és elkezdtem rögzíteni a napi hőmérsékleti adataimat, rögtön az első "ovuláció várható ideje" alatt végzett akciót siker koronázta! Szinte hihetetlen, nagyon örülök és köszönöm ezt a remek lehetőséget, amit a tervezettbaba.hu kínál.
Abigél2
2012-12-16 20:05:43
 
Sziasztok ! Új vagyok itt.A párom és én 3 éve próbálkozunk.Őszintén megmondom,hogy már azt gondoltam soha nem jühet nekünk össze.Nem számítottam rá....és ekkor jött a pozitív teszt !!!!Majd másnap egy másik fajta ugyanúgy pozitív !!! Ahhhhh....Holnap megyek orvoshoz , remélem minden redben és látni lehet már a mi kis apró "pöttyünket "!!!Soha nem szabad feladni !!!
Bernadettus
2012-12-13 13:40:53
 
Sziasztok!
Fél éve próbálkoztunk, de most végre + lett a teszt :)
Már kezdtem elkeseredni, szabálytalan volt a ciklusom, a hőmérsékleti görbém értékelhetetlen volt, szóval mint mindenki ilyenkor én is az internethez menekültem. Ez legalább megnyugtatott, hogy nem vagyok egyedül :) Az itteni cikkek meg feltölöttek egy ki tudománnyal, ami szintén segített.
4 hónapnyi sikertelenség után elmentem magán nőgyógyászhoz, mert az állami, mondhatni elhajtott azzal, hogy majd egy év múlva megnézzük ha még nem jött össze.
A magán nőgyógyász Uh-t csinált (hogy ez miért nem alap ha az ember nem fizet???) és vérvételre küldött. Kiderült PCO-m van. Akkor nekiugrottam a diétának és láss csodát 1 hónap diéta után összejött :) ledobtam 5 kg-t (71ről 66ra) és + a teszt. Lehet hogy e nélkül is most jött el a nekünk kiszemelt idő, de azért én hiszek benne, hogy a tudatosság is segített.
Szóval a tanulság: ha érzed, hogy vmi nem stimmel, akkor járj utánna, legalább megnyugszol, ha mégsem találnak semmit.
Már csak abban reménykedem, hogy babócánk meg is marad, mert annyi szörnyű PCO-s vetéléses sztorit hallottam... De erre nem is gondolok. Mert Augusztusban babázunk :)
lilla72
2012-11-13 13:47:23
 
Sziasztok! Négy hónap után ma reggel halvány pozitív tesztem lett. Köszönöm szépen az oldalnak a segítséget, és azt is, hogy ez alatt az idő alatt jobban megismerhettem a szervezetem működését. érdekes volt figyelni a ciklusom alatt menyi minden változik. Köszönöm szépen ! Drukkolok mindenkinek egészséges terhességet, boldog babázást kívánok!
Adminisztrátor
2012-11-13 09:11:35
 
Kedves Hetty!

Nagyon örülünk a jó hírnek, sok boldogságot Nektek!

üdvözlettel:
Szabó Petra
ügyfélszolgálat
 
Hetty1
2012-11-13 04:08:15
 
Sziasztok!Több hónapi próbálkozás után végre nekem is sikerült!!!5 hónapon keresztül mértem a tervezettbaba.hu oldalon a hőmet és íme: http://kepfeltoltes.hu/view/121113/K_p_059_www.kepfeltoltes.hu_.jpg                              Soha ne adjátok fel!!!Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!!!
Adminisztrátor
2012-10-03 09:29:41
 
Gratulálunk Ibike!

Sok boldogságot kíván nektek a TervezettBaba csapata!
Ibike
2012-10-02 15:57:17
 
Mindenkinek gratulálok, akinek sikerült a "tervezett baba.hu"-segítségével áldott állapotba kerülnie. Nekünk 5 hónap alatt sikerült, ezért Köszönjük a Tervezett baba honlapnak... Mindenkinek ajánlani fogom ezt az oldalt.
bodadia
2012-09-23 13:42:27
 
Szia Pucchi!

Gratulálok a babához, a fogamzásgátló utáni teherbeeséssel kapcsolatban azonban valami tévhit lehet itt.

Fogamzásgátló abbahagyása után nem arról van szó, hogy nem lehet teherbe esni - épp ellenkezőleg: abbahagyás után lehet igazán teherbe esni, az addig leállított peték ugyanis szinte felszabadulnak és ilyenkor gyakoribb az ikerterhesség is. Inkább arról van szó, hogy nem ajánlják a fogamzásgátló abbahagyása után még pár hónapig a teherbeesést, hogy a hormonszint és a szervezet vissza tudjon állni a rendes, saját természetes kerékvágásába.
A fentieket több helyen is olvastam, ill. a nődokim is mondta. (Amúgy pont ebben a pár hónapos várakozós időszakban vagyok, év végétől indul élesben a babaprojekt :-) )

Bocsi az okoskodásért, és ettől függetlenül ismét gratula!
Adminisztrátor
2012-08-15 13:57:15
 
Szia Pucchi!

Gratulálunk, nagyon örülünk a babádnak! 
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!