Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Lezárt petevezetők

Ebben a beszélgetésben 22 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Őszintén a meddőségről témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adrienn830
2014-07-17 16:41:48
 
Sziasztok! Tegnap megvolt ismét a HSG műtétem. Ami kegyetlenül feszített fájt is.
Eredmény: A méh normális alakú, kotúrjai megtartottak. A jobb oldali petevezeték végig kirajzolódik, átjárható, számottevő kontúr eltérés nem ábrázolódik. A bal oldali petevezetékből a kontrasztanyag a hasüreg felé nem ürül ki.
Epikrízis: Laparoscopos tuba- szándék megnyitás után kontroll HSG-t végeztünk. Az uterus szabályos, a jobb kürt eltérés nélküli, könnyen átjárható, a bal oldali kürt a hasüri szájadéknál lezárt. 4 hét múlva kontroll. Szerintetek ezzel az 1-el ami átjárható a Dr.nő Farkas Ágnes /Debrecenbe/mit fog tanácsolni, inszem vagy lombikot? Köszi válaszaitokat
tifani
2013-10-01 15:44:21
 
Sziasztok!Jucuska76 hozzád lenne egy nagy kérésem leírnád priviben a doki nevét számát nekem is az e-mail címem tifani1990@citromail.hu előre is köszi.
Jucuska76
2013-09-27 17:16:13
 
Kedves Arcsi persze már küldöm is a címét és remélem sikerül neked a várva várt terhesség!
arcsi
2013-09-27 16:43:07
 
Sziasztok!Jucuska76 hozzád lenne a kérés leírnád priviben a doki nevét számát varga.istvanne72@gmail.com erre a címre légyszi mert a lombiktól már nagyon parázom az a helyzet hogy ennyi év alatt már annyi mindenen átmentem de talán még őt megpróbálom.Bár nekem csak az egyik oldal van letapadva de hátha tud valami okosat mondani a doki.Előre is köszi.
Zsmami
2013-09-24 17:44:12
 
Jucuska76!

Emailom sizsu78@gmail.com kérlek erre írd meg a Budapesti Dr címét!Köszönöm
Zsmami
2013-09-24 17:33:18
 
Jucuska76!
Köszönöm hogy írtál s Te vagy a második aki a petefészek rákot említi. Félő , hogy téynleg lehet összefüggés de hát sok ezer nőnek csinálták már ezt a beavatkozást. Viszont nagyon szeretném ha megadnád az orvosod elérhetőségét aki segített nektek.Köszönöm Zs.
Jucuska76
2013-09-24 10:17:28
 
Az még lemaradt,hogy itt lakom a Balaton parton és nekem is a Tapolcai intézetet ajánlották két ismerősöm is ide járt és lett babájuk lombikkal úgyhogy nagyon dicsérik az intézetet, én magától a rengeteg hormon kezeléstől féltem és annak az esélyétől,hogy esetleg emiatt később rákos leszek,ezért mondtam nemet a lombikra!Sajna van előttem rossz példa a keresztanyám is hormon kezelést kapott 20 évvel ezelőtt így jött össze neki a baba ikreket szült két azóta csodaszép felnőtt nőt,de a keresztanyám csak a kilencedik szülinapjukig lehetett velük,mert a hormonkezelések hatására petefészek-daganatban fiatalon elment :( :( de ez már régen volt és mindig fejlődik az orvostudomány nem akarlak elrémiszteni a lombiktól ha mégis inkább amellett döntenél,sokaknak segítettek már és rengeteg boldog család köszönheti nekik a létezésüket! :)
Jucuska76
2013-09-24 10:04:02
 
Kedves Zsmami!

Nekem ugyanez volt a problémám mint neked,mind a két petevezetőm letapadt és számomra is csak a lombikot mondta a doki mint megoldás Veszprémben a kórházban,én és a párom sem akart lombikot így feladtuk és elfogadtuk a gyerek nélküli életet ez 5 évvel ezelőtt volt.Aztán jött a megoldás a kolléganőm ismerőse egy Budapesti doki asszisztense,elvitte a leleteimet és Ő ennek a területnek a specialistája Angliában is dolgozik és tanul,valamint itthon is!A lényeg felháborodott a Veszprémi dokin,hogy milyen eljárás ez rá írni a leletemre a kétoldali sterilitást mikor ez a probléma műtéti eljárással megszüntethető,és természetes úton is lehet gyermekem azaz terhes lehetek spontán!Nekem idén tavasszal volt a műtétem sikeres lett a műtét így átjárható a petevezető most vagyunk túl a második próbálkozási hónapon már clostilbegytet is szedek úgyhogy hála istennek hamarosan spontán terhes lehetek és ki tudja,talán jövő ilyenkor már babázhatok :) fel a fejjel ha akarod írd meg és elküldöm neked a dokim elérhetőségét szerintem neked is tudna segíteni és akkor spontán lombik nélkül lehetne babod!Bármilyen kérdésed van csak írj és én válaszolok tudom min mész keresztül lelkileg,én már átéltem és hidd el megjártam a poklot,de most úgy érzem sínen vagyok!!
Zsmami
2013-09-24 07:09:57
 
Sziasztok!
Köszönöm a bátorító hozzászólásokat!
Hogy mitől félek? Talán az ismeretlentől, hogy mi vár rám, talán attól hogy beavatkozunk a természet rendjébe hogy már csak azért is szülessen gyermekem.
Tele vagyok kétségekkel, nem tudom hogy jó e az orvos eddig 2x találkoztunk. Tapolca PRI! Van esetleg ezzel az intézménnyel tapasztalata valakinek?
Üdv.Zs
arcsi
2013-09-22 07:31:40
 
Sziasztok!Szeretném elmondani nektek hogy én is hasonló dologgal küzdöm bár a bal oldali petevezető 80%ban átjárható de a jobb oldali a doki szerint olyan mint a harmónika közepe.Borzasztó érzés ezzel szembesülni hogy te vagy az oka a sikertelenségnek de nem szabad feladni.Tudom hogy elcsépelt szavak ezek de hidd el hogy mi magunk is meg vagyunk lepődve mennyi mindenre képes az ember lánya ha akar valamit!Nagyon fontos hogy bízz magatokban mert mindíg van megoldás csak időbe és pénzbe kerül!Én 40éves vagyok későn találtam meg a páromat mégsem adom fel mert sikerülnie kell!Rengetegen járnak lombikra nagyon sok szomorú és boldog arcot láttam már a 4évnyi probálkozás alatt.Az is nagyon fontos hogy olyan orvost és intézetet válassz ahol szimpi a doki és megbízol benne mert teljesen" ki vagy szolgáltatva"az ő tudásuknak.Rengeteg vizsgálat van a lombik előtt de kb 4-5 hónap alatt a végére lehet járni.De ez is attól függ milyen papírjaitok vannak meg.Hidd el menni fog a dolog csak türelem kell hozzá és nem szabad feladni mert sokszor érzi azt az ember hogy elég volt a sok tűszúrásból vizsgálatból de ha akarod sikerülni fog!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!