Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: hogyan viselem a sikertelen babaprojectet?

Ebben a beszélgetésben 19 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Őszintén a meddőségről témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mumleszek
2013-07-15 10:06:50
 
Sziasztok!

csillka
köszönöm a jó szavakat.

Többiek, nektek is és köszönöm a hozzászólásokat, fel a fejjel! Nekem a múlt hét volt nehéz, de a férjem szülinapja (torta sütés egyebek...) és a vendégek segítettek elterelni a gondolataimat, most ismét tele vagyok pozitív gondolattal.

Legyen szép hetetek!

Ancsika78
2013-07-15 05:07:13
 
Tényleg egyáltalán nem könnyű elviselni...én is,mi is úgy döntöttünk, hogy most szüneteltetjük az orvoshoz járást, és a gyógyszerek helyett inkább természetes eszközökkel próbálkozunk...és várjuk a hatást...belefáradtam az orvoshoz járásba kissé....
Vivien1024
2013-07-12 09:52:43
 
Minden ciklus végén, mikor várom a "nem vártat" elhatározom, hogy erős leszek, nem baj, ha nem sikerül, akkor majd legközelebb, nem adom fel... és hasonló jó tanácsokkal látom el magamat. Ez van mikor bejön és tök lazán veszem, és van mikor nem. És most a NEM van! :( Megint azt érzem, hogy belefáradtam... ez volt a 18. sikertelen hónap!
Ráadásul tegnap tudtam meg, hogy egy nagyon kedves barátnőm babát vár (Plumeria együtt érzek veled)... Annyira örültem neki, még a gondolattal is eljátszottam, hogy milyen jó lenne, ha együtt lennénk várandósak... De valaki ismét úgy gondolta odafent, hogy NEKED EZ MÉG NEM JÁR! :( Csak tudnám miért nem???? Most NEHÉZ! Ismét nehéz, és nem tudom ilyenkor, hogy máskor honnan van erőm. Meg kell keresnem megint a tartalék erőmet, meg kell találnom újra a kapaszkodómat. De azt hiszem, hogy most elég volt... Most megint... egyelőre...
Adry03
2013-07-11 21:49:48
 
Sziasztok !

Nálunk ez az 5. év, hogy próbálkozunk. Sajnos, nálam van a gond. Mi is belefogtunk az orvostól orvosig járásba, de hamar rájöttem, hogy nincs sok értelme úgyhogy inkább felfüggesztettem 1 jó időre. Ennyi idő után már túl vagyok jó pár érzelmi hullámvölgyön. Jelenleg a beletörődésnél tartok. Így ha jönnie kell majd jön, ha meg nem akkor, ha a fejem tetejére állok akkor sem lesz. Addig is élem az életem és igyekszem jól érezni magam és jól kihasználni ezt az időt. A családalapítási kérdésekre általában azt válaszolom, hogy jelenleg a természet és /vagy a Jó Isten nem mellettünk áll. Ezután már nemigen kérdezősködnek többet.
csillka
2013-07-11 13:10:41
 
mumleszek

Valóban nem könnyű néhány napot túlélni, az egyetlen módszer talán ha vmi olyat csinálsz ami teljesen eltereli a gondolataidat.
Én is sokszor elgondolkodom azon, hogy mégis miért. Hallottam már olyan történeteket, hogy sok évi sikertelenség után elfogadták azt, hogy nem lesz, és beletörődtek, majd nemsokára spontán sikerült. Mindenki mondja, hogy nem kell görcsösen akarni, de nem telik úgy el nap, hogy vmiért ne gondolnál rá.
Én már sokszor arra gondolok lehet, hogy az élet akar megtanítani a türelemre, vagy előző életemben(ha van ilyen) elkövettem vmit aminek ez a következménye.
Ma még arra is gondoltam, hogy sok helyre születik gyerek ahol minden nap egy gyötrelem. És itt vagyunk mi, érzelmileg, anyagilag stabil életünk van, és mégsem. Lehet a mi családunkba leszületni nem jelent kihívást :)
Tudom, hogy sovány vigasz, de nem vagy egyedül!
mumleszek
2013-07-11 09:59:29
 
Sziasztok!

Most rosszúl viselem és valahol írnom kell róla.. Mi 4 éve próbálkozunk és 7 inszemem volt eddig, ebből 5 ebben az évben. Én mindig 1 napig kerültem magam alá, aztán mindig talpraálltam.

Most nem értem magam. Most szünetet tartunk a kórház terén, és elkezdtem Aviva Tornázni. Tudtam, hogy nem vagyok terhes mar kb a 20. napnál, mert semmi jelet nem mutattam és 99%, hogy a mellem megdagadása/fájdalma egy jel kell majd, hogy legyen, mert pár éve volt egy nagyon korai vetélésem és csak arra emlékszem, hogy 2 hétig a melleim úgy feszültek mint még soha. Szóval tudtam, hogy most nem jött össze és nem is lepődtem meg, hogy megjött mégis a mensi 2. napján tegnap meg ma teljesen magam alá kerültem. Alapvetően pozitív vagyok és tudom, hogy sikerülni fog, de most az a nagy mázsás üresség ül a lelkemen és semmihez nincs kedvem. Szóval a kérdésre a válasz a sikertelenség egyszerűen kiborító! Főleg amikor semmi szervi ok nincs és mindent megteszünk azért, hogy egészséges "talajra" érkezzen a babóca. Vitamin, Aviva, Diéta, No stressz, 28napos ciklus, jó vérképek, no szervi baj, Férj teljesen ok, minden kivizsgálás eredménye jó, agykontroll relaxáció, méhpempő, erdei málnalevél tea (Gyuri bácsi füves ember babaváró projekt). A fene sem érti ezt .... És a legfőbb szeretjük egymást a férjemmel, mindketten vágyunk a családra. Már a lelki okok is úgy gondolom rendeződtek ami esetleg blokkoltak, szóval csak a nagy KÉRDŐJEL maradt mára... ?
Ancsika78
2013-07-10 05:11:41
 
Hát igen, sokan akik ezt kérdezgetik, nem is tudják, hogy az ember lánya milyen nehezen viseli ezt a fajta kudarcot.:-(
Erre a kérdésre, azt hiszem, nincsen jó válasz...
csillka
2013-07-09 09:17:52
 
Szia!
Én úgy mondanám, hogy hullámzó. Néha nagyon kiborulok, mig máskor optimistán állok hozzá, és azt gondolom ez csak egy átmeneti állapot!
Nekem a legrosszabb a negatív teszt látványa, még a menstruáció sem olyan rossz érzés, mint amikor felfut a vizelet és 1 csík jelenik meg. Még soha nem láttam két csikos tesztet :( Ha valakinek mondom, hogy késik és nem tudom mi van, azt mondja félvállról "csinálj egy tesztet" mintha az olyan egyszerű lenne!
Vagy egy másik nagy szívfájdalmam amikor azt kérdezgetik "mikor jön a baba?" Erre van jó válasz? :)
Ancsika78
2013-07-08 16:53:08
 
Lányok! Ti hogyan viselitek, hogy nem sikerül teherbe esnetek?
Mi már lassan 3 éve sikertelenül próbálkozunk, 3 sikertelen inszemináció után döntöttünk úgy, hogy egy kicsit hanyagoljuk a témát, hátha a természet....
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!