Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: savasítás,lúgosítás

Ebben a beszélgetésben 5 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-01-18 12:08:23
 
Gratulálok. Ha biztos a 2-3 nappal előtte, akkor is előfordulhat azért, hogy fiú lesz, ez majd kiderül 4-5 hónap múlva :)
natika22
2018-01-18 10:14:03
 
szia! végül terhes lettem az ovulácio 2..3nappal elötti aktusból:) furcsáltam,mert életemben 1szer élvezett el a hüvelyemben és elsöre sikerült is teherbe esnem:) ritka az ilyen ugy olvastam
Lion86
2018-01-17 09:53:29
 
Azt viszont tudni kéne, hogy mostanában milyen a hüvely Ph-d, mert ha eleve savasabb, akkor ha még rásavasítasz elpusztulhatnak a spermiumok. Úgy tudom ezt valamilyen tesztcsíkkal tizedre pontosan meg lehet állapítani, de előtte napokig nem szabad hüvelyöblítést végezni.
Lion86
2018-01-17 09:19:26
 
Szia!
Én sokáig savas hüvelyöblítést csináltam (mondjuk nem ebből a célból) és 2 fiam van, a meg nem született babák is fiúk voltak, akinél már lehetett tudni a nemét.
Nézegettem véleményeket erről, hát ki tudja...
Példa és ellenpélda:
"2 kisfiam van és nagyon szerettünk volna egy kislányt is. Én is olvastam arról, amit írtál, hogy az x spermiumok a savas, az y-ok a lúgos közeget kedvelik jobban és úgy gondoltam lesz ami lesz, kipróbálom. Én nem ecetes vízzel való irrigálást alkalmaztam, hanem akció előtt néhány percre natúr joghurtba mártott tampont helyeztem fel. Ezen kívül figyeltünk arra is, hogy mivel az y kiskatonák hamarabb elpusztulnak - állítólag csak 48 óráig életképesek -, az akció és az ovuláció között ennél hosszabb idő teljen el. Én egy mini mikroszkópot használtam a tüszőrepedés meghatározására és pontosan tudom, hogy 72 órával előtte voltunk együtt.
Nem tudom, ennek köszönhető-e vagy csak véletlen, de augusztusra várjuk a 3. babó érkezését, aki több uh alapján nagyon úgy néz ki, hogy kislány. "

"Kriszti vagyok, van egy hároméves kisfiam, aki (túl)tervezett gyerek volt.
pl.-savas öblítés
-fehérjedús lánypárti étrend és életmód (sok, sok pihenés)
- Tv újságos holdnaptár
-sok-sok aktus (már-már a minőség rovására a cél érdekében) :oops:
-percre pontos havi ciklus (pénteki együttlét- vasárnapi peteérés)
És mégis kisfiú lett.
Amit nem bánunk, mert tök jó egy bátyó, de egy hugika is nagyon szuper lenne!

Egyedül a Feng Shui naptárban bízok, egyértelműen kisfiút mutat akkora mikor a kisfiam fogant. "
natika22
2018-01-16 23:38:31
 
sziasztok közületek valaki probálta már a kislány baba neme érdekében a hüvely savasítását langyos viz ecettel összekeverve hatásosnak mondják d enem káros? nagyon köszönöm válaszaitokat
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!