Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: nem tudom hogy terhes vagyok-e

Ebben a beszélgetésben 38 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi880209
2014-11-20 11:10:27
 
Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek.
Babát szeretnénk a férjemmel. (van egy három és fél éves kisfiunk :) ő szerelemgyerek, így nem követtem a ciklusomat, az ovulációt stb, csak jött :) ) Ezúttal viszont nagyon ráálltunk a tesó projektre.
Eddig minden rendben volt, megjött minden hónapban. De szeptemberben kimaradt. Elmentem az orvosomhoz, duphastont írt fel, mert nem volt peteérésem ebben a ciklusban... Szerintem a stressz miatt.
Okt. 28-án meg is jött, ezúttal már csináltam ovu teszteket is, de kicsit csalódtam benne, mert a ciklusom közepétől napokig masszívan pozitív volt.
Mindenesetre próbálkoztunk.
Most kb egy héttel az ovuláció után vagyok, és olyan 3-4 napja nagyon fájnak a melleim. November 27-én kéne megjönnie, illetve nem kellene. :)
Elnehezedtek a melleim, egyik napról a másikra, kék erek dudorodnak rajtuk, ha leveszem a melltartót úgy érzem leszakadnak. De séta közben is érzem őket.
Valamiért azt hiszem a duphaston után nem lehet peteérés, aztán lehet én gondolom ezt rosszul.
Hétfőn egyébként görcsölt a hasam, pár órán keresztül "mindjárt megjön" érzésem volt.
Aztán elmúlt.

Hát...izgulok.
PJána
2013-10-07 07:25:40
 
Sziasztok! Véleményre lennék kíváncsi :) pár hónapja próbálkozunk már. Az előző görbémnél is pont ugyanarra a napra esett a peteérésem, mint itt. Talán soha egy napot sem késett a menstruációm, de most így már egy hete nem jött meg, de ma reggel nagyon gyenge vérzésre ébredtem. Tesztet még nem csináltunk, épp mára terveztük, hoyg veszünk.

Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok?
Beus88
2013-09-09 18:01:57
 
sziasztok!helyzet változatlan,mellfájás,és hőm már 2 napja 37 fok.talán amit észre vettem este nagyon korán elalszom,és fáradt is vagyok,még akkor is ha nem dolgozom semmit!Szerintetek reménykedjek?
Beus88
2013-09-05 09:15:28
 
köszönöm szépen a segítséget!Hát olyan réágóta reménykedem,és már 1 hete fáj a mellem ezért lett gyanús a dolog!
advisory
2013-09-04 23:08:53
 
Beus
korai lenne még bármit is mondani.
Ha sikerült a megtermékenyítés, kb még csak most ért a méhedbe...:)
és kell neki még pár nap míg befúrja magát, atán elkezd Hcg-t termelni.
Nem utal semmire a mellfeszülés,ebben az időben ez normális, van akkor is ha baba van, és ha nem akkor is(általában).
remélem tudtam segíteni, és szurkolunk neked is.
Beus88
2013-09-04 18:12:24
 
sziasztok!szerintetek normális hogy ovu után 1 hete már fáj a mellem,és nagyon száraz a bőröm a melleimnél??vagy esetleg reménykedhetek?Itt a görbém.valaki segítene?
vicus79
2013-08-13 23:09:34
 
Sziasztok Csajok!Ketsegek kozott vagyok.Mar egy eve probalok teherbe esni.,sajnos hiaba,mire kiderult hogy a ferjemnek ujra kiujult a hereviszere es meg kell muteni ujra,most szedi a hormonokat h felturbozzak a sperma minoseget.A lenyeg az,h most szombaton kellene megbetegednem.Par napja viszont elkezdett folyni a bal mellembol vmi valadek,olyan elotej fele,feszit esa hasam is faj.Azota mar jobb mellembol is jon.Felhivtam a dokim azt mondta meg ne bizzam el magam de valoszinu korai terhessegrol beszelunk.Jaj istenem csak ennyit tudtam kinyogni,haez tenyleg igaz lenne megerte varni erre a kis csoppsegre ennyi ideig!!!Igaz mar van egy 7 eves kislanyunk es o is nagyon varja mar a tesot.Szerintetek bizhatok benne h terhes lennek?A kislanyommal mikor terhes voltam nem voltak ilyen tuneteim csak hanyingerem volt.Most meg szedules,emelyges.... Koszonom Nektek h meghallgattatok!!! udv
Netty9
2013-08-13 18:36:17
 
Kiara!

Ma pozitívat teszteltem, így lehet, hogy nekem az a folyás a beágyazódástól lehetett. Szívből drukkolok neked is, hogy megéld ezt a boldogságot. Hihetetlen érzés, alig lehet felfogni.
Kiara
2013-08-11 23:17:01
 
Netty9!
Hát sajnos új hónapot kezdtem....derült égből villám csapás volt ez a nem várt egy napig erős vérzés előtte utána csipp-csepp ( 3 napig tart általában ).
Kicsit el voltam kenődve de most újult erővel újból belevágtunk.
Remélem neked kisbabóka okozza a tüneteket, attól hogy nekem mensi lett neked még simán lehet hogy babás vagy, hisz a mensi és terhességi tünetek szinte teljesen megegyeznek, és nem vagyunk egyformák!
Nagyon drukkolok neked!
Mindannyiunkhoz fog kisbaba érkezni, de azt ő tudja mikor is szeretne megérkezni, addig meg legalább tanulunk egy kis türelmet, mert a gyerekneveléshez úgy is rengeteg kell, mennyire okos ez a természet!!!! :-)
Én általában nagyon türelmetlen vagyok és ha valamit a fejembe veszek az azonnal kell, nekem meg kell tanulnom hogy nem akkor leszek állapotos ha én akarom...optimistábbnak kell lennem, örülnöm annak amit eddig elértem és nem bedepizni amiatt amit én úgy sem tudok irányítani..és ha el fogom tudni fogadni hogy a kicsi akkor jön amikor Ő majd akar akkor fog jönni, mert akkor fogok felnőni "hozzá"...nagyon szeretnék édesanya lenni, de tényleg ha kicsit türelmesebb és pozitívabb tudnék lenni akkor még szuperebb anyuka tudok majd lenni...mindannyiunkhoz meg fog érkezni a kisbabánk, csak előkészít minket a nagy feladatra!!!!!!
Ne haragudj hogy hosszú lettem, nagyon drukkolok!
Netty9
2013-08-11 20:33:27
 
Kiara!

Nekem is mensi előtt egy héttel, másfél héttel krémes folyás, előtte utána semmi. Ugyanígy hasfeszülés... Neked mi lett az eredményed? Nekem még van 1-2 napom a nemvártig.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!