Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Most kezdtem....

Ebben a beszélgetésben 2 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi1989
2013-05-24 21:56:11
 
Szia.:)
Üdvözlünk itt! :)



a folsavat ajánlják nagyon és az E-vitamint is.:) én mondjuk nem szedem egyiket sem-lehet ez a baj...
A sógornőm a cickafark és palástfű teát javasolta nekem, én azt ittam egy hónapig, egy hónapot kihagytam és most majd iszom megint. Állítólag segít rendbe rakni a ciklust-ha esetleg gáz van vele-, amellett, hogy a cickafark a peteérést segíti elő, a palástfűnek pedig méherősítő és beágyazódást segítő tulajdonságai vannak.
Nekem nagyon szép 28 napost ciklust csinált 2 hónapja, ahogy a nagy könyvben meg van írva, pont 14. napon peteéréssel.Bár nem jött össze... 3 hónapig szabad kúra szerűen inni.
Remélem tudtam segíteni.:)
VeresSzilvia
2013-05-22 11:13:45
 
Sziasztok, egy pár napja találtam meg ezt az oldalt, elolvastam a hozzászólások nagy részét, és elkezdtem a görbémet, vettem ovu tesztet is. Van már egy kisfiam, 8 éves, kb. 8 hónapja próbálkozunk a párommal, de minden segítség nélkül, most döntöttem el, hogy amit lehet megteszek hogy babás legyek... :-) Mindenkinek sok sikert, és majd beszámolok! Esetleg tudtok nekem valami vitamint ajánlani? (E vitamin?)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!