Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
valaki1985
2013-04-19 11:33:09
 
kicsiila

Reggel csinálhatsz egy tesztet! :D Megy a drukk!
kicsiila
2013-04-19 11:30:00
 
Mirmite
én feliratkoznék a drukklistára!
Enyhe petefészek- szurkálást érzek mindkét felől felváltva, tegnap óta alig tudok kimozdulni a wc-ről, 10percenként úgy érzem h tele van a hólyagom, feszül az egész alhasam, derekam is fájdogál, semmi görcsölés, vasárnap még picit barnáztam is :) Ellenben múlt honapban eldöntöttük h szüneteltessük a dolgot és csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, vagyis többször de csak egy nap, ovu előtt 3 nappal és elég esélytelen pózokban. Mit gondoltok? Jajjh és igaz h a follu. fázis nyúlt meg picit, de amióta emlékszem a 26 napos ciklusom max 3 napot késett, amikor utaztam v beteg voltam. Drukkoltok? Rámférne! :P
Ebonique
2013-04-19 11:29:23
 
Hát nekünk ez az 5. próbálkozós hónap. Én lassan 3 éve nem szedek fogamzás gátlót, és összesen kb 2 évig szedtem, de nem nekem találták ki mert mindig elfelejtettem bevenni:D Amúgy mióta nem szedem megszakításosan védekeztünk, és akkor sem csúszott be a baba, szóval nem vagyok valami fogékony úgy tűnik.
Moha13
2013-04-19 11:12:07
 
maximail

Sosem szedtem fogamzásgátlót, valahogy mindig ódzkodtam az olyan dolgoktól amik beleavatkoznak a szervezet természetes működésébe, egyszerűen félnék ilyet szedni, fura is, hogy másoknak annyira normális ez és szedik évekig. Szóval én nem. :)
Én még gyógyszert sem szedek, ha fáj a fejem vagy mensis görcsöm van, cickafarkteát iszom, nekem teljesen beválik. :)
Egyszer volt egy nagyon komoly mensis görcsöm, akkor szinte kiegyenesedni sem tudtam, csak feküdtem összegömbölyödbe és bőgtem...meg jártam a mosdóba, mert hasmenésem is volt hozzá...na, akkor megettem két no-spát, mert egyszerűen kész voltam. Azóta tartok itthon no-spát, de amit lehet, gyógynövényekkel oldok meg. :)

Egyébként miért kérdezed? :)
Mirmite
2013-04-19 11:10:42
 
Fogtünder

Sajnálom:(
Reméljük a május a mi hónapunk lesz:)
Csak pozítivan lányok!
Drukkoljunk azoknak akik még ebben a hónapban bebabázódhatnak:)
Aztán megint mi jövünk:)
Moha13
2013-04-19 11:07:55
 
fogtunder

Nagyon sajnálom...:(
És tényleg értetlenül állok a dolgok előtt...annyira szép görbék és mégsem...:(
A márciusomban tuti biztos voltm, mert azt hittem, ha megvan az ovu, voltunk együtt és a hő szépen fenn van, az már 200%, hogy összejön...nem is lehet másként...aztán..:X

Szorítok a májusra! :)
Annyira szép hónap! Minden virágzik, és a tavasz utolsó hónapja...mindent bele lányok! :)

maximail
2013-04-19 11:03:04
 
Moha! Szedtél fogamzásgátlót korábban? Ha igen, mikor hagytad abba?

Fogtündér! Sajnálom... :-S
plumeria14
2013-04-19 11:02:58
 
Ebonique,
megnyugtatóan hatottak rám soraid :) Az ember egy idő után valóban elkezdi keresi a "hibát" magában, a párjában a vércsoport összeférhetetlenségben, ami akaratlanul is ott motoszkál az ember fejében...és lehet, hogy pont az ezektől való félelem miatt nem jön össze a baba... Ti mióta próbálkoztok?
fogtunder76
Annyira sajnálom, együttérzek veled, nem is tudod, hogy mennyire! Én is 36,8-al kezdtem ma…most akkor nagyon együtt mozgunk, csak nekem korábban van az ovum…de ugyanakkorra nem várjuk. Én azt mondom most, hogy MEGCSINÁLJUK!!!!! Lehet, hogy már kérdeztem, de ti mióta próbálkoztok? Lehet, hogy ez is közös bennünk  Te teszel valami extra dolgot az ügy érdekében? Én csak a palástfű teát iszom a ciklus 2. felében, ami eddig úgy tűnik, hogy jót tesz…olvastam, hogy kell 2 hónap mire kifejti a hatását, úgyhogy nagyon bízom a májusban.
Moha13,
mindkét görbéd nagyon szép volt és a mostani is szépen alakul. Nekem is volt már egy nagyon biztató görbém, de az szerintem korai vetéléssel végződött, mert olyan fájdalmaim voltak, hogy majdnem összeestem :(

Tundie
2013-04-19 11:00:38
 
A vércsoportok miatt senkinek nem kell aggódnia. Ha a terhes Rh negatív, és a baba Rh pozitív lesz (mert az apja is az), akkor kap egy úgynevezett anti-D injekciót szülés után és akkor nem lesz probléma. Ezt nagyon figyelik, ezen nem kell agyalni, egyenlőre úgyis a "másállapot" a célunk.
Moha13
2013-04-19 10:45:40
 
Lemaradt a grafikon...:D
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!