Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mupp2
2013-05-01 09:25:22
 
Jó reggelt lányok!!!

Holnap megyek dokihoz hogy ni lehet velem!!!
Negativ tesz,mensi sehol!!!:(((((
Nem értem.
sangria
2013-05-01 08:58:20
 
Maximail: Sajnálom, persze azért biztosan megcsinálták az összes szükséges vizsgálatot, de azért én ezek után nem bánom, hogy eleve magánrendelésre jelentkeztem be.
Milyen vizsgálatokat végeztek el pontosan, ezt lehet tudni egyáltalán?
Az tényleg jó ötlet kideríteni, hogy van-e a dokinak magánrendelése.

Az meg fura, hogy nem volt peteérésed, pedig a görbéd szerint elég egyértelmű. Meg hogy valójában nincs is értelme görbét vezetni, csak ha minden rendben van :-S
Ahova én jelentkeztem be, ott kifejezetten javasolják a görbevezetést a vizsgálatok előtt 2-3 hónapig, a doki oldaláról le is lehet tölteni az üres grafikont.
Moha13
2013-05-01 08:56:58
 
Én szépen megyek lefelé...ez már a 4. nap. :)
Moha13
2013-05-01 08:54:03
 
maximail

Köszi, hogy leírtad, és sok kitartást ehhez az egészhez!
Tényleg nagyon érdekes, hogy azt mondják, nem is volt peteérésed...mert akkor ezek szerint a hőgörbe akkor is ezt a formát mutatja, amikor nincs? És az ovutesztek is mutatták, vagy nem ovuteszteltél? Most már nagyon érdekel ez a dolog...
Puder
2013-05-01 08:51:34
 
maximail

Köszönjük szépen a beszámolót, tényleg tanulságos! remélem, hogy megnyugtatóak lesznek az eredményeid, és egy kis időm belül Te is csatlakozol a babavárók táborába :)

Kira84

magasnak magas az elejéhez képest, csak az a 2 tizedes zuhanás nem tudom számít-e. mindenesetre drukkolok :)

én jelenleg így állok:
Kira84
2013-05-01 08:06:58
 
Heló mindenkinek.Hát ilyen a mai görbém,elvileg 9-dikére nem várom .Szerintetek elég magas a hőm ?Talán reménykedhetek...
maximail
2013-05-01 07:21:36
 
Sziasztok!

Tegnap voltunk a PRI-ben. Engem eléggé sokkolt a dolog. Rengeteget kellett várni, 9.30-ra volt időpontunk, és kb. kettőkor végeztünk. De a konkrét vizsgálatok összesen nem tartottak tovább 15 percnél, és tényleg nagyon futószalag az egész. Nem tehetnek róla, az orvos nagyon alapos volt, a laboros hölgy pedig pedig nagyon kedves és gyakorlott, csak tényleg rengetegen voltunk. A férjemnél szerencsére egyenlőre úgy tűnik, hogy minden rendben van, nálam viszont felmerült némi hormonrendellenesség a petefészkek esetében, de kb. ennyit tudtam meg. Gyakorlatilag annyit tudtam beszélni az orvossal, amíg a vizsgálóasztaltól kikísért az ajtóig, vagyis kb. 4 lépést. Tényleg nagyon készséges volt, de magamtól is éreztem, hogy egyszerűen nincs idő fecserészni. Amúgy kedves volt, és érezni lehetett, hogy tényleg érti a dolgát. Szeretném kideríteni, hogy van-e magánrendelése, mert 27-én kell visszamennünk, de addigra valószínűleg már kezelési javaslattal fognak előállni, amire A- vagy B-t kell mondanunk, de én szeretnék néhány kérdést feltenni, illetve átgondolni a dolgokat, mielőtt bármibe belevágunk, és ezt nem lehet egy perc alatt eldönteni.

Ja, a görbémről annyit, hogy az UH vizsgálat alapján nem is volt peteérésem a hónapban. A hőgörbéről azt mondták (később a saját orvosom is, akit felhívtam telefonon), hogy elég egzakt dolog, és csak akkor működik, ha egyébként minden rendben van, de mind a két orvos azt mondta, hogy aranyos vagyok, hogy kinyomtatgatom, de semmiféle orvosilag elfogadható következtetést nem tudnak levonni belőle... Na, erről ennyit.

Azért csatolom a peteérés nélküli görbémet, mint negatív tanulságot:
maximail
2013-05-01 07:11:20
 
Sziasztok!

Rencs! Nagyon sajnálom! Lehet, tudni, hogy mi volt a baj?
sangria
2013-04-30 21:45:58
 
Rencs: Nagyon-nagyon sajnálom, ilyenkor tényleg nehéz írni, csak ilyen közhelyek jutnak az eszembe, hogy ha már egyszer összejött, biztos, hogy az egészséged ebből a szempontból rendben van, és minden adott az újbóli teherbeeséshez..

De örülök, hogy nem adod fel és újból itt vagy, a következő baba már biztosan elég erős lesz!
Mirmite
2013-04-30 21:39:04
 
Rencs

Üdv újra itt!
Sajnálom a történteket:(
Ne szomorkodj,hamar elmegy az a két hónap
és újra próbálkozhattok!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!