Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
adrienn128
2013-06-25 08:26:27
 
Jó reggelt mindenkinek!

plumiera 14
Szép görbe :) Az enyém hullámvonalat csinált megint, olyan, mint a Balaton, bár állítólag 1 tized az nem számít olyan sokat.

Én itt tartok:
plumeria14
2013-06-25 08:10:00
 
Jó reggelt lányok,
úgy tűnik, hogy én pályára álltam :)
plumeria14
2013-06-24 20:00:47
 
csillka
Én egy teljesen általános vérvételre gondoltam, mi ezt minden évben megcsináltatjuk, függetlenül attól, hogy semmi panaszunk nincs.
Egyébként én is hasonlóan jártam, mint te. Nekem 27-28 naposak a ciklusaim, ezért azt gondoltam, hogy tankönyvi példa vagyok, ezért a félidőben van az ovum. Hát, már az első hónapban kiderült, hogy ez nem így van, és a népességi átlagnál korábban van az ovum…Ez mondjuk azért nem mindegy, mert lehet, hogy korábban mindig későn próbálkoztunk…
Ez aranyos volt, hogy akkor ti is kimentek a kapualjba

Ez talán mindenkinek érdekes lehet:
Egyébként egy érdekes eset, amiről hallottam: Korábban egy gyereket akaró ár férfi tagjának csináltak spermavizsgálatot, ami állítólag rendben volt mennyiségileg és aktivitását illetően. Amikor elmentek egy meddőségi centrumba, ott megállapították, hogy a spermák egyik részének a feje, a másiknak pedig a farka hiányzott, ezért nem jött össze természetes módon a baba.
Egy másik, számomra érdekes dolog, hogy a nők csak nagyon-nagyon kevés százalékának van petevezető átjárhatósági problémája-szerintem ezért is van az, hogy ezt nem rögtön javasolja a doki.
csillka
2013-06-24 19:15:03
 
sangiria

Ezen már én is sokszor gondolkodtam, hogy túlgondolok mindent. Ezért is nem mentem eddig orvoshoz kutakodás céljából.

A férjemmel beszéltük nemrég, hogy és akit a kapualjban, csak úgy sebtiben-loptában, és csak egyszer fordult elő, mégis gyerek lett?! Erre az volt a férjem válasza, ha nem jön össze, mi is kimegyünk a kapualjba :))
sangria
2013-06-24 17:50:09
 
Vivien:
Esetleg nézz utána a Women´s cream-nek, ez teljesen természetes progeszteron krém, vagyis nincs semmiféle mellékhatása. Én most ezt használom 12.-26.-ig napig, de doki azt mondta, hogy pozitív teszt esetén a 16.-ig hétig napi 3-szori adagra kell felvinni, hogy ne csökkenjen le a progeszteronszint és jobb eséllyel megmaradjon a baba.
Sajnos nem olcsó viszont (9000 Ft).
Szurkolok Neked!

csiilka:
Nálam nem is progeszteronhiányt mutatott ki a doki, hanem ösztrogén dominanciát, ami fura, mert mind2 értékem a normális tartományon belül volt, még az arány is, de beírta, mivel határértékhez közeli, hát ő tudja. Tény, hogy a görbéim nem szoktak túl szépek lenni, ovuteszt nálam nemigen működik, de pl. mensi előtt barnázni én soha nem szoktam.
Én 2x 400g-ot szedek naponta.

Még azon gondolkodtam most el, hogy lehet, hogy kicsit túlparázzuk a dolgot, hogy ha nincs semmi probléma, akkor is keresünk, mert ha van valami, amiről tudunk, az ellen tudunk tenni. Ugye pár hónap sikertelenséget még lehet statisztikával magyarázni, de mi is már bőven túl vagyunk az egy éven, úgyhogy kell, hogy legyen valami magyarázat. (hogyha az, hogy majd jön, ha jönni akar, vagy ha itt lesz az ideje, hülyeség, de akkor meg miben higgyen az ember..?).
kardvirag
2013-06-24 14:43:08
 
capri

En is sajnalom. Arra gondoltam,h most nem fogom merni a homet, mert lehet az sem jo,ha ragorcsolunk.
capri
2013-06-24 14:40:56
 
kardvirag, sajnálom. :-(
kardvirag
2013-06-24 14:36:06
 
capri
Sajnos nem,mert ma megjott.

csillka
Akkor nem mertem, szamitott ertek van ott.
csillka
2013-06-24 14:32:45
 
plumeria14

nem, nem volt ilyen csináltatva. Nekem eddig soha semmilyen problémám nem volt ami okot adhatott volna rá.
Most, hogy eltelt az év kezdtem el gondolkodni, hogy talán nem ártana kideríteni az okát. Mindig ugy voltam vele, hogy ha nem muszáj nem megyek orvoshoz, mondanak vmit, és azon ugy kikészülök, hogy azért nem fog sikerülni. De az 1 év engem is gondolkodóba ejtett. Most azzal vigasztalom magam, hogy a 2 hónapi hővezetés alpján 18-19 napra tette az ovut. Én pedig mindig 14-15-re gondoltam, és talán csak az időzítéssel volt a gond :D

Vivien1024

köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat.
Nálam mensi elötti nap barnázás, 3-4 vérzés(inkább közepes)és utánna 1 nap pecsételő vérzés.
Néztem, hogy sokan 2-3 nap menstruálnak. Gondoltam bezzeg én :D A nőgyógyászom azt mondta ez normális, és az is, hogy nem minden ciklus 28 napos( 28-32-re esik)
Ugy-e jól tudom, hogy a progeszteronnak köszönhetően vastagszik meg a méhnyák?
Mi még őszig várunk a dokival. Hátha ősszel már nem ilyen ügyben kell felkeresni:D

kardvirag

ahol számított érték van, ott nem mérted, vagy módosította a beírt értéket? Tényleg szép görbe!

capri
2013-06-24 14:32:26
 
kardvirag, nekem is tetszik. :-) Lassan a tesztnek is itt az ideje, nem? ;-)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!